Cutac

Prèkaroš
Moj c4 ostaje, nema tu nedoumice :grin:
Uzeo bih 2.0 benzinca, registriranog do 11. mjeseca, guštao do 10. mj, prodao Krakatou koja ide s njim, stavio Resolfen i takvog ga probao prodati za ono što bih platio(4k €).

Ili bih prodao Resolfen sa zimskima i našao ljetne za Krakatou.
Ali definitivno ga ne bih zadržao :whistling:
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Je, lako je to sad govorit... al kad se navučeš :D

Pa probaj zašto ne, nebiš bio ni prvi ni zadnji koji zavrti auto ko čarape.... samo probaj nabavnu spustit koliko god ide.
 

Cutac

Prèkaroš
Je, lako je to sad govorit... al kad se navučeš
A znam, ali skupo će mi biti registrirati i držati dva auta. Pogotovo kad će jedan stajati :hm:

nebiš bio ni prvi ni zadnji koji zavrti auto ko čarape.... samo probaj nabavnu spustit koliko god ide.
Budem probao, još ću razmisliti.

Koliko bi C4 coupe VTS vrijedio?
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Pa evo kolega ga je nedavno prodavao, orijentiraj se prema njemu. Mislim da vrijedi i vise od cijena za koje se prodaju, al to je druga tema
 

Cutac

Prèkaroš
Znam, da, pitanje je što se krije, koji sve kvarovi(makar ih sada možda ni nema).

Ali opet, 180 atmosferskih konja na prednjim kotačima, vraća me u Mondea :wub:
A opet, vrijeme je da ti konji guraju auto, a ne vuku :D

Ma ništa od toga ja mislim, nije da nemam auto, a da mi je hitno pa da kupim. Jer ja ću biti 4. vlasnik, teško će to netko kupiti..
 

charllie

Active member
Bok drustvo,evo odluka je pala, sutra ak bog da stize 4. citrac u dvoriste:angel:.C4 1.6i 16v 2008g za drugog sina, inace mu to prvo auto.Ima sad nekog iskustva jer je skoro leto ipol vozil bratovu Xantiju.Zutra oko 8h smo v Virovitici,pa moze kavica ak je neko blizu,osim toga kajmislite o tom motoru.
 

charllie

Active member
Razmisljali smo o 1.4i ili 1.6i,no mislim nebi smel vise trosit a opet ak zatreba bu potegel.Imam u Piksacu taj motor i za sad 95 000km bez problema ovi ima 130 000 te menjan zupcasti al neznam jesu li lanci za bregastu i dali se to menja u kompletu.:confused:
 

Cutac

Prèkaroš
Jel svi c4 imaju ESP? Vidim da neki nemaju tipku tamo di su tipke kod volana...

VTi je poboljšan godinom 2010. ili tek novom generacijom c4?
Gledam redizajn prve generacije, 2010., 1.6 VTi.
To je nova ili stara revizija motora? Jel se može kako naći specifikacija motora na service?
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Po specifikacijama radilice i napajanja bih rekao da je bilo tri modela istog motora. Po serijskom broju ili broju šasije bi se vjerovatno dalo viditi točno koji je nutra...

A po service-u se vidi da je bilo i modela bez ESPa.
 

ajojjjjjjj

New member
C 4 Seduction 1.6 Vti

Pozdrav
E ovako zanima me kakav je C 4 Seduction 1.6 Vti iz 2011 godine,općenito,kakav je motor,potrošnja,mane,prednosti. imao sam već c4 iz 2008 ali nakon nekoliko godina bi se vratio citroenu.
 

Prdac

New member
Pozdrav svima.
Znam da se na forumima ne voli krkanje novih tema pa bi iskoristio ovu, s obzirom da mi paše zbog ambicija :)

Nedavno sam se posvađao sa svojim C-max-om, koji me dvaput ostavio na cesti sa komplet familijom u kabini, pa sam (nakon razgovora s Gospođom) došao do zaključka da nam, po cijeni i potrebama, odgovara Citroen C4 iz 2007.
Već dva dana surfam po forumu, pa rek'o, da se i registriram da vidim kaj članovi misle o mom izboru.

S obzirom na budžet (do četiri soma eura) i potrebe (četveročlana obitelj bez tendencije širenja sa četiri i pol tisuće kilometara godišnje u kolektivnim pozadinama) gledali smo kaj nam paše i ispao nam C4 (model 2007.) kao dobar izbor.
Iskreno, gore spomenuti C-max je bio moj prvi (i, za sad, jedini) izlet u diezel vode i ne namjeravam ponoviti to putovanje, no 1.6 motor na njemu me ponukao da gledam i 1.6 benzinca. Total budžet ne bi potrošio na auto, nego bi ostavio barem petstotinjak eura za veliki servis nakon kupnje. Sto pedeset tisuća kilometara je moja realnost u ovom trenu.

Vidio sam par izazova koji se javljaju sa modelom koji me interesira; ima li netko dodatnih iskustava da me može instruirati na što obratiti pozornost kod probne vožnje prije kupnje tj. vizualne provjere? Auto u svakom slučaju ne bude kupljen prije nego ga pogleda moj mehaničar, ali već i ptice na grani znaju da to ništa ne jamči.

Hvala svima unaprijed na odgovorima i zezanciji, nemam nikakvih problema sa šalama na svoj račun (samo mi ne dirajte C4 :p)
 
Na vrh