ZX - je li stvarno najljepši Citroën?!

Marko

Well-known member
Re: Odnos automobilskih medija prema citroenu

zato ga volimo
Je, možda nije dizajnerski (+ostale stvari) "naj" auto ali ne bih se bunio da ovakvog mogu nabaviti:





Imate moju podršku na ovoj temi.... LP!
 

amorphis

Member
Hvala Dalibore što si oživio forum glede teme ZX-a, nekako mi se čini da je on malo zapostavljen, samozatajan u odnosu na ostale modele, to može biti dobar znak (znači da ljudi nemaju problema) ali ipak...
 

sLi

Dr. Xsara
frend ima doma jednoga sa xu10j4 motorom iz 306gti (155ks, poznat po usisnima koje su volile pucat) raden swap, auto ide ko lud, bijeli 5 vrata, zagewindan u pod
 

jura

New member
Jedino što ZXu sa Daliborove slike dobro stoji je prikolica. Sve ostalo mi je :disgusted:

Šala, mala, nije mi ZX nešto napet, ok, u kombinaciji sa 2.0 motorom vjerujem da je pristojna vozilica ali jednostavno, nema mi ono nešto.
 

XSARA VTS

Member
Jedini pravi gradski trkač što je citroen ikada napravio !! ZX 16v je jedini auto uz 306-icu za koji bi ponovo dao lovu neće više nikad napraviti takvu pilu.
 

ccccxm

New member
Jedini pravi gradski trkač što je citroen ikada napravio !! ZX 16v je jedini auto uz 306-icu za koji bi ponovo dao lovu neće više nikad napraviti takvu pilu.
Definitivno da on u toj klasi ima premium mjesto,još kad ga se "nafrizira "čudo.Stvar je samo u tome što večina citroenista citroene zamošlja i doživljava kao prekrasne lađe u kojima mogu uživati kad god požele .To je glavni problem kod zx modela on je jednostavno automobil koji ima svoje mjesto kao i sve ostalo na svjetu i to je to.Ponavljam opet volimo ga jer je citroen a ne zato što je zx ili što bilo.:)
 

Dalibor

Dado Tornado
ovo je verzija sa 1.1L motorom.
prodavao se u portugalu i još ponegdje.
inače ovaj se u portugalu prodaje za 1000€.

naravno, vidi se da je 1.1 po spojleru :D
 

Marko

Well-known member
ovo je verzija sa 1.1L motorom
Kak su ga samo uspjeli ugurati pod haubu.... :vidiga: Druga polovica motornog prostora je valjda dodatni prtljažnik... :palacgore: Hehehehe
Spojler? Daje decentno sportski izgled, izgled koji se ne razmeće mišićima. :twisted:

Neka, neka - kW su nam bitni pri registraciji, pa je zato taj motor bil ponuđeni, a ima i prostora i peteroja vrata - turbo za mlade obitelji!
 
Na vrh