Zatvorio vrata, otpala lajsna...

dule

New member
...ko da je najvece smece od auta.:grin:
Ovaj moj Saxo me muci samo banalnim problemima za sada, a i ova lajsna je jedan od takvih problema.
Otpala mi je lajsna sa prednjih suvozackih vrata, a onda sam pogledao i vidio da su zapravo tiple koje ju drze skoro sve popucale.
Mene zanima dali se mogu kupiti negdje samo takve tiple, dali je netko imao ovakav problem?

Jos jedan banalan problem mi se pojavio, sajla od rucne kocnice koja vodi do desnog kotaca mi stalno visi, ima ispod auta jedna plastika u koju se ona uglavi, ali kada ju uglavim nakon 2-3 dana opet visi, mislio sam ju pricvrstiti sa onim plasticnim steznicima koje koristimo za zice unutar kucista kompjutera, ali sa donje strane auta nema nista za sto bi se moglo drzati s tim...ima netko neki prijedlog za ovaj problem?
 

dule

New member
Oba su u odlicnom stanju, samo sto je Scenic daleko ozbiljniji auto, na njemu ne mogu ni zamisliti da otpadne lajsna.:grin:
Opcenito su ta dva auta dva svijeta, Scenic je kao tenk za Saxo, njegova jedna vrata su teska valjda kao troja Saxova.:D


Nego, zna li netko za ove tiple, dali ima nekih univerzalnih koje bi mogle posluziti pa da mi kaze prije nego nazovem Citroen i ne dajem vise novaca nego sto treba?
 

Marko

Well-known member
Tiple su popucale, ne da ih se ni jakim ljepilom spasit?
Građevina dućani, autodijelovi bi trebali imati zamjensko rješenje, možda da se stavi neka vodootporna dvoslojna ljepljiva traka ?
 

brezC4

New member
Nego, zna li netko za ove tiple, dali ima nekih univerzalnih koje bi mogle posluziti pa da mi kaze prije nego nazovem Citroen i ne dajem vise novaca nego sto treba?
ne bi trebale biti preskupe te tiple. inače, ja sam na prošlom autu zalijepio, odnosno u servisu su zalijepili (ne znam kojim ljepilom) lajsne za karoseriju i trajalo je, a i dan-danas traje
 

dule

New member
Ljepilo ostavljam kao zadnju mogucnost...probat cu potraziti, danas moram svakako u BauMax pa cu i tamo pogledati...hvala na prijedlozima.
 

Nicol

AK HBT Racing
ne kužim čemu ljepljenja i improvizacije kad se jednostavno kupe štiftovi u citroenu ili peugeotu i koštaju cca 0.50kn/kom... :p
hvala na obavijesti, sad znam di ću tražiti....mogla bih što prije, dok ne ostanem bez pragova :D
 
Na vrh