Zamjena amortizera

pospanko

New member
Pozdrav

Imam Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 - Hydractive III i kaže mi majstor da mi "suze" hidro-amortizeri i da trebam nove (330t km).
Kaže mi da je tražio i da za karavan ima zamjenskih a za moj sedan da nema. Kugle sam mijenjao prije 100t km.
Ima li tko kakva iskustva? Mogu li se ovi reparirati? Ima li ipak zamjenskih?
Hvala

VectorIng

New member
Ja sam imao avanturu sa zamjeniskim, ugradio zamjenske koji su nakon manje od mjesec dana procurili, reklamirao, poslali mi nove koji su isto tako za nepun mjesec dana procurili. Sve me to iznerviralo pa sam otišao u ovlašteni i uzeo oem koji su savršeno radili i vjerovatno i sad rade bez problema jer sam auto prodao.

pospanko

New member
Da, vjerujem da je bilo tako. Ali auto ima 330t km i vrijedi par tisuca EUR, a dati sad 2k za amortizere bas i nema smisla... Svakak hvala na komentaru

VectorIng

New member
Da, vjerujem da je bilo tako. Ali auto ima 330t km i vrijedi par tisuca EUR, a dati sad 2k za amortizere bas i nema smisla... Svakak hvala na komentaru
Ja sam samo iznio moje iskustvo sa zamjenskim hidrauličnim cilindrima. Druga opcija je da probaš naći na otpadu nekom polovan, i to bi prije nego zamjenski. Konkretno govorim samo za hidraulične cilindre, za neke druge dijelove nemam problem sa zamjenskim.

Na vrh