• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Prodajem Xsara Picasso 1.8 16V

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Mnghwa

New member
Podrav,
prodajem XP 1.8 16V 2002. godište sa 197.000 km

Odmah da kažem da nije 100% ispravan.

Trebao je služiti kao drugi auto nakon kupnje novog auta, utukao sam dosta novaca u njega, ali su mi se životne prilike promijenile pa sam ga odlučio prodati. Registracija ističe 7.12 .2017.

Napravljen veliki servis, novi amortizeri i opruge, novi prednji diskovi i pakne, nove zadnje kočnice, srednji i zadnji lonac, katalizator, nove zimske gume i čelične felge.

Auto je u voznom stanju, ali bi se trebalo njime pozabaviti prije sljedeće registracije, koja vrlo brzo dolazi.

Dajem ga za 10.016 Kn. (16 kn sam platio usisavanje i pranje maloprije :) )

Tko skuži odmah šta ne valja s njim, odmah skidam cijenu za 1k kn :)

Možete vidjeti postove na forumu kako sam se borio s njim ranije, ali sam odustao, jer mi se radno mjesto prebacuje puno bliže i neće mi trebati. Kupio sam novi auto (nije citro jer je žena kupovala za sebe i odabrala Hyundai i10). 

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Fotografije sam ti dodao u post, a link maknuo, jer "takva su pravila" :angel: Oglas u dijelu foruma koji je oglasnik mora biti cjelovit.
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh