chewap
Mesožder
Odvezao sam danas auto u CIB Commerce ispada da taj iznos procjene je samo za radove znači ruke te na taj iznos ide još cijena dijelova i kako su lukavi piše da osiguravatelj zadržava sve skinute dijelove za sebe.To je neki zafrkant od procjenitelja?Mislim, nije. Nego, što više para uštedi svojoj kući tim veću proviziju dobije. Odvezi ti autić u ovlašteni sa svim papirima, oni će odrediti cifru, kontaktirati osiguravatelja, a osiguravatelj se neće prepucavati s njima. U 99 posto slučajve pristanu na trošak ovl. servisa.
Evo ti moj primjer. Prije dvije godine mi je na prakingu čovjek razbio s kombijem prednji branik (F.Focus). Osiguravatelj veli 1500 kn, to se može krpati.Ha-ha. Ja u ovlašteni servis, novi original branik + komora = 6,800.
Osiguravatelj pristao.
Prihvatili su moju prijavu u servisu te sad čekam da dođu naručeni dijelovi dok se ja još mogu voziti s xsarom jer je na sreću u voznom stanju.
Ne volim stvaljati nikakve podatke na netu pa tako ni tabliceA, što si tablice zamračio?
P.S. Nije li interesantno koliko je branik kod Xsare elastičan?![]()
Da stvarno je zanimljivo da nije nigdje puknuo branik. Pitao me jedan lik kako je izgledao auto koji me lupio nakon sudara ja kažem gadno on kaže i mislio sam
Moram priznati da jedini VW koji poštujem je Passat svi ostali su precijenjeni i onda me pogodio jedan golf koji je izgledao kao da je pogodio stup, a ne drugi auto