Pozdrav , evo da krenemo od pocetka,imam 18 godina (za koji dan
ali doslovno ) te sam si kupio auto za poklon , radi se o xsari 2.0 hdi (90 konja) sa 285 tkm i 2003 godiste je , (auto je kupljen od moje mame) tako da znam kako je vozen (nije preko 100 osim ako ga nisu moj stari ili brat) i nikad u velike obrtaje, servisiran je većinem u Cib komercu u Buzetu (ono šta nisam sam ili mi se nije dalo) na motoru je sve više manje original , redovna ulja remenje i sve šta ide uz to (mjenjano je kvačilo jednom , 2 puta sam mjenjao donji nosač motora(dok nisam stavio puni od nekog renoulta) i promjenjena je glavna remenica. to je to šta se tiče motora , odiza su novi diskovi i pločice (trw) od ispred ću promjenit za cca 10 tisuca)reda radi. most je sređen mazalicama itd itd . da nenabrajam puno
Uglavnom zanimalo bi dali pašu dijelovi sa drugih auta (tipa amortizeri , strut bar si želim kupit ako bi išao recimo sa peugota ili slično) ako neko ima iskustva
slike stavim sutra ili večeras.
Zahvaljujem u naprijed
Uglavnom zanimalo bi dali pašu dijelovi sa drugih auta (tipa amortizeri , strut bar si želim kupit ako bi išao recimo sa peugota ili slično) ako neko ima iskustva
slike stavim sutra ili večeras.
Zahvaljujem u naprijed