• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Prodajem Xantia II 99`1.6i u dijelove

charlly59

New member
postovanje jura
javljam se iz sarajeva.imam activu,2000g,3.0,molio bih te ako imas oba zmigavca,glavni cilindar sa cijevima koji idu od hidro pumpe na isti.
znas onu,nikad nedaji na posudbu auto i zenu.u ovom slucaju sam se grdno zeznuo i dao auto,vraceno mi je udareno u prednji desni dio.stradali:blatobran,hauba,far,zmigavac.
nasao sam u Belgiji haubu,blatobran i far,ali mi ovo ostalo fali.ako imas nesto javi,zahvaljujem se unaprijed.
 

jurapz

New member
Pozdrav,

ma ima sta god treba, zmigavci mislis na blatobranima ili pokraj farova, ovo drugo sa glavnim cilindrom nisam skuzio, mislis na glavni kocioni ili regulator pritiska i koje cijevi, imam ti sve samo javi sta treba i to je to
 

charlly59

New member
pozdrav jurapz
mislim na zmigavce pored farova i to oba lijevi-desni.
treba mi regulator pritiska,a na taj regulator,sa hidro pumpe dolaze dvije cijevi.
 

sabulj

New member
Bok,

Nedavno sam bio kod tebe, ali nisi imao sve dijelove koji su mi trebali, pa da provjerim je li se možda u međuvremenu pojavio koji prednji branik i ona lajsnica koja dađe ispod prednjeg lijevog svjetla za Xantiu 2 (1998 godina).

Hvala
 

sabulj

New member
Odlično :grin:
Pliz javi kad bih mogao navratiti.
Meni paše sutra od 18h nadalje ili subota / nedjelja u bilo koje vrijeme.

Imaš li još one alu felge sa zimskim gumama za Xantiu?
Ako ne, uzeo bih 4 čelične felge kad već dolazim.

Zaboravih spomenuti, ako imaš srebrni zadnji branik, uzeo bih i njega
 

jurapz

New member
Pozdrav,


Sipe
sivi zadnji branik je dosta loš ali ima lajsnicu

sabulj

tek mogu od pon na dalje, imam još one alufelge i celicne ima komplet isto, javi se u ned pa se dog
 

sabulj

New member
Može, čujemo se u nedjelju.

Molim te samo ako imaš prednji branik i lajsnicu ispod svjetla metalik sive boje da mi ih sačuvaš, (skoro) da ne pitam za cijenu :whistling:
 

sipe

od Dijane do XM-a
A jel imaš od vrata one lajsne na sredini vrata za sivu? Kakvom su one stanju?

nabaci sliku ako nije problem :whistling:
 
Na vrh