Bolji je od 911 GT3, a od toga su generalno bolja samo Formula 1 vozila.Bolji od većine novih auta.
Pa da, zgodno ja kako 25 godina stara obiteljska limuzina uzima mjeru sportskim autima.Bolji je od 911 GT3, a od toga su generalno bolja samo Formula 1 vozila.
Troškovi porizvodnje + inflacija = nekonkurentnost?I zato mi je još više žao (i neshvatljivo) zašto je Citroen odbacio taj hidraulični ovjes!?
Kaj je C5 s nenadmašnom udobnošću HydroActive III ovjesa zbog toga bio manje konkurentan?Troškovi porizvodnje + inflacija = nekonkurentnost?
skoro 15g c5 i 120.000km ovjes, 0 kvar. (ležaj zadnje ruke ajd, u 14.) koliko god da košta u proizvodnji, vrijedi, ali nema zarade u servisu.Zar nije prodaja modela sa i bez hidraulika bila podjednaka? Ja hidrauliku nebi mjenjao za nikakav drugi ovjes. Veliki broj kupaca ga je i kupovao samo radi hidraulike, zato me baš i zanima ta nova verzija 'Advanced Comfort active suspension -a', negdje sam pročitao da će se moći podešavati i visina ovjesa, da će efekt biti približan, štogod to točno značilo (skoro pa ni nalik). Sad je ovo offtopic, ali nebi bilo loše otvoriti jednu temu vezanu uz ovu temu.
Negdje sam pročitao (morao bih izguglati) da je u zadnjoj godini proizvodjne prodano tek 10 tisuća komada C5ica.Kaj je C5 s nenadmašnom udobnošću HydroActive III ovjesa zbog toga bio manje konkurentan?
Izvrstan test!Odličan reziltat preko 20 godina stare Xantie na španjolskom testu izbjegavanja losa. Bolji od većine novih auta.
Rad potreban za to dolazi sa cijenom, to pumpanje i gore dole, ali ima se na tržistu danas i serijskih (BMW) i aftermarket zračnih (ne hidro) ovjesa koliko hoćeš.Izvrstan test!
Apsolutno gledano rezultat je zadovoljavajući, u usporedbi sa modernim automobilima. Drago mi je da su se stvarno potrudili oko objektivnosti (napomena da nije isti standard testa kao izvorni, itd.)
E sad, prava bi usporedba bila dodati još neki referentni auto iz tog doba. Npr. BMW E36 ili Ford Mondeo pa da vidimo čija majka crnu vunu prede...