Wind deflector / bočni vjetrobrani

denisoft

Active member
Naviknut sam na deflektore, pa bi volio kupiti i za mog C2. C2 VTR je druga polovica 2008. - redizajn maske!

S obzirom da je auto stari model, odnosno nema originala deflectora za kupit, pitam da li je netko od vas forumaša kupovao od:

Kod:
http://mp-pro.hr/bocni-vjetrobrani
pa da mi pošalje koju sliku da vidim kako izgledaju na autu, jer na njihovim stranicama nemaju, odnosno nemaju slike za C2! Brine me veličina (kako kažu 7cm), pa da nisu preveliki/ružni ;) no stvar ukusa. Na 207mici imam originalne i oni su u naširem dijelu 6cm.

Hvala!
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Njihove ti ja imam na C3, prezadovoljan sam, čisto iz razloga što naspram ''Spider'' deflektora iz Srbije, ovi leže kako treba. Nema pomicanja, fućkanja ispadanja...

Poslikat ću ti kasnije par slika pa stavim...estetski sam zadovoljan, nisu mi preveliki i boja je dobra. Bez njih mi auto izgleda čudno...
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Reci slobodno ako želiš da neki posebni detalj poslikam, ako te nešto interesira. Ovako sam ih par samo okinuo da se vidi malo...
Sa starim deflektorima sam imao i fućkanja, i ispadanja iz okvira prozora... desni je čak bio krivo napravljen. Pa su me ovi oduševili samim time što su odlično legli, i nema gorespomenutih problema (jedno 2 godine su odradili)

Ovako na prvu se možda ne primjete jako na autu, al velim, kad ih skinem odmah mi je cijeli auto drugačiji, nešto fali. Također, kad vozim auto isto primjetim razliku... puno je ugodnije sa njima. Može se i vozit po kiši s malo otvorenim prozorom, ne pada unutra...
Ja ih mogu samo preporučit.





 
Posljednje uređivanje:

denisoft

Active member
Svaka čast dao si si truda hvala! Dobro izgledaju. Možeš samo još izmjerit koliko su u cm visoki, evo za usporedbu, original na 207mici (ovo mi je bilo na mobu, auto mi nije tu za bolje slike):



 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Na gornjem dijelu oko 7,5 cm, naprijed oko 4,5 ali se sužava prema dnu.


 

ZlatkoC4

Well-known member
Samo bih napomenuo da kod postavljana deflektora zraka treba dobro očistiti podlogu na koju nalježe isti. odljepiti kontaktnu traku i krenuti od donje strane vrata prema krajnoj gornjoj :cool:
također postoje deflektori sa ljepilom po cijelom rubu i ovi sa ljepilom samo na kraju kao i oni bez ljepila (kontaktna traka ) traku možete i sami izrezati i postaviti na rub da bih bolje prionula i držala deflektor zraka.
[ame]https://youtu.be/snvwgEinepc[/ame]
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nikakvo ljepljenje... sa oba seta sam dobio tri limene kopčice koje se uguraju nakon deflektora. Ne smetaju ničemu, skidaju se poslje lako sa šrafcigerom... i drže deflektor sa otvorenim prozorom na mjestu i pri ilegalnim brzinama.
 

ZlatkoC4

Well-known member
Nikakvo ljepljenje
to ovisi o modelu i proizvođaču. moji su original na C4 i nemaju kopče a leže već 1god i 9mj 42,000km i ništa otvoreni zatvoreni kako got stabilno drže.

u dosta modela gdje su kopče šire gumice i prave luft.

Samo što u nekim vozilima ulaze u sistem guma a u nekima idu ispod odnosno na okvir vrata.
 

deda

New member
Ja sam na Berlingi imao originalne citroenove,nema kopči ni ikakvih traka i niš se ne ljepi,samo se uguraju i kod mene su zdražali 14 let i nikad nisu ispadali ni fučkali ili da je negdje nešto curilo.
 

saba

New member
čisto malo da dignem temu, pošto nemam klimu razmišljam i ja o defletkroima,


dali je netko ovdje uzimao ?

link!


i dali ih se stvarno isplati uzeti?
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Neznam za tu stranicu... al ja nemogu na C3 bez njih. Velike i visoke prozore ima C3 pa mu odlično sjednu. Puno se ugodnije vozi s njima, a i estetski mu pašu. Tako da ih ja preporučam stavit na auto :palac-gore:
 
Na vrh