Webasto grijač

DALIBORŠ

New member
Pozdrav svima,
Ima li netko ideju zašto i kako osposobiti webasto na autu a da ne moram svake zime ići kod majstora da mi sa compom to ukopća. Radim kratke relacije ujutro pa se webasto brzo zblesira jer ga ne zagrije dovoljno. Majstor kaže da se samo jednom može tako ugasiti auto prije nego se trajno zablokira. to se događa svake godine ćim temperature krenu oko 0.
Dado
 

Milosh

Test
A da ga jednostavno držiš da duže radi (npr. ako ti relacija traje 10 min a njemu treba 15 da se zagrije, ostavi ga da radi na leru 5+ minuta prije kretanja)?
 

DALIBORŠ

New member
Sir Oloiver,
opreosti što nisam odmah odgovorio na tvoj post.
2.0 hdi 1997ccm 136ks, disel vodeno jer u njega ulaze crijeva od sistema. kad mi je puklo to crijevo odmah mi se upalila poruka cooulent low( falili je tekučine u sistemu).
Auto je kod mene već 7 godina i svake zime imam taj problem.Majstor mi ga ukljući na svoj comp( webasto servis) i to radi dok ga jednom ne pustim dovoljno dugo da se razgori i sam ugasi.
Nisu napravili da može više puta nasilno se ugasiti kao kod WV.
Ako imaš kakvu pametnu reci jer inaće svaku zimu imam 200 kn troška.
Ujutro imam kratku relaciju svega 700m do posla i gasim,ako moram u dućan onda mi je glupo ostaviti auto ispred da radi jer ga nemogu zaključati .
Hvala za sudjelovanje u forumu.
dado

forumaši,
šta znači LAMPIÈAR u mom profilu?
 

sir.Oliver

Well-known member
čudno mi je to .... svake godine ga uključi preko dijagnostike .... imao sam webasto , naknadno montiran u auto .... ali nikada nisam imao ovakav problem . čime ga pališ ? daljinskim , satom , ili preko GSM ( slanje sms ) ?
 

DALIBORŠ

New member
pali se preko BIOSA glavnog kompjutera u autu. Nemam mogučnost samo programiranja ili daljinskog paljenja.
To je ugrađeno u auto i nema nikakve komande za podešavanje.
Dado
 
Na vrh