Da se potamani svo govedo, ozonske rupe bi se zatvorile. A nafte vjerujem da će biti i više no dovoljno za naših života(što bi bilo još 50 godina za mene, da mogu ganjati sve V8-ice koje kupim

).
A ovo što je Ivan stavio, ..., neću komentirati. Ne znam zašto nekoga uveseljava to raditi..
Ja sam za da se planet čuva i da se reciklira što više i bude ekološki osviješten, ali problem je što se ljude "tjera" da "mrze" krive izvore zagađenja.
Rođakinja kupila Priusa i meni kenja, da izvinete, kako ja mogu voziti benzinca, kako mogu voziti dizela, zar ne brinem o njenim petunijama koje uništavaju kisele kiše i svemirci koji pucaju kroz ozonske rupe, bla bla, bla bla. A ne zna da je njen Prius, prije nego što je uopće ijednom upaljen, zagadio više nego moj c4 u ovih par godina.
Mene da se pita, gradski auti 4 cilindarski 2.0 atmosferci, c4-klasa 2-2.5L V6, sve iznad 4.0 V8.
Tu sad dolazi ono; zašto bih ja bio ekološki osviješten kad sam Hong Kong zagadi u pola dana koliko ja neću nikada, makar palio šume?
Stojim iza jednoga: Treba čuvati prirodu, ali ne napadati aute!