Dobio sam ponudu da u Conti setu nije pumpa, samo OE set je s pumpom.Ja sam ju prije 2 mjeseca mijenjao na 180 tisuća, stavio sam Contitech pumpu koja je došla u kompletu sa remenom. Inaće na sva vozila stavljam Contitech.
Tko je dao ponudu laže! Evo šaljem dokaz!Dobio sam ponudu da u Conti setu nije pumpa, samo OE set je s pumpom.
Ako je tako, možda postoje dva seta, sa i bez pumpe. Provjerim još i kaj vele u Tokiću.
Čisto da znate u Tokoći je Contitech komplet sa vodenim pumpom sa popustom 215 eura, a na Autodocu za te novce dobijete i set kanalnog!Tko je dao ponudu laže! Evo šaljem dokaz!
Zemlja dostave - SLO (PETROL BREŽICE post restante), pošto nema opcija za Hr u porezne podatke ukucam svoje bez obzira što traže slovenske.Koju zemlju si stavio na aplikaciji ako koristis? Zbog pdv-a
Za osobnu kupnju se ne isplate, ali daju golemi rabat na veleprodaju.Ogromnu maržu imaju u Tokiću, nošta kod njih ne kupujem!
DEPARTO ima slanje za Hrvatsku,i odličnu ponudu!Osobno još nisam naručivao,ali sam vidio da M539(YouTube) naručuje od njih!Ja osobno imam njihovu karticu i popust od 20% i kupovao sam kao firma ali opet i da imam 35 % daleko je Autodoc povoljniji.
Svatko kupuje za svoj novac gdje želi!
Da, problem je u OEM Magna pumpama koje su loše kvalitete pa provrti osovina impeleru. Kod svih Bludehdi isti slučaj.Onda gonje crijevo nebi bilo toplo. Pun internet ovakvih videa, i to sve novija godišta. Očito su sve OEM pumpe 2018+ godišta šljam, baš me zanima čija su.
Conti ne radi pumpe. Za njih većinom radi Graf/Metelli.Ja sam ju prije 2 mjeseca mijenjao na 180 tisuća, stavio sam Contitech pumpu koja je došla u kompletu sa remenom. Inaće na sva vozila stavljam Contitech.
Moguće ali zašto riskirat.Živo me zanima da li se išta promijenilo, tipa neka revizija od 2020 godine i sl. Naravno da nisam baš pokusni kunić da isprobavam.