Upozorenje za radare

szahtila

Well-known member
Koristim Radarbot za upozorenje za radare-kamere i na cestama kojima ja vozim je praktično 100% točan. Zanima me da li neko koristi ta upozorenja preko tvorničke Tom Tom navigacije i kakva je pokrivenost?

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Koristim Povezane usluge s tvorničkom TomTom navigacijom (NAC W2) i upozorenjima na radare.
Rekao bih da je oko 90% do sad postavljenih kamera pokriveno (Istra-Rijeka)…
Ali npr. ona u Labincima (Kaštelir) nije, iako je prijavim svaki put kad prođem tuda!

Problem je što kartografija za Wave2 nije obnovljena već godinu dana, pa prolazi puno vremena dok se novo-postavljene kamere pojave na karti…

szahtila

Well-known member
Ostajem onda na Radarbotu, jedino moram spajati preko AA.Bio sam ove godine do Stona, Orebića i Korčuli, ni jednu kameru nije propustio a upozorava i na mobilne radare ako je netko prijavio. Npr na ulazu u Pulu sa strane Labina, uvijek upozorava na mobilni radar

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Da, to je sigurno bolje i češće ažurirano.
I meni se ne da spajati CarPlay radi toga (navigacija s touchscreena ne ide na multifunkcionalni display ispred vozača niti na HUD, a prekida se i veza s MyDS mobile app)…

szahtila

Well-known member
Da, to je sigurno bolje i češće ažurirano.
I meni se ne da spajati CarPlay radi toga (navigacija s touchscreena ne ide na multifunkcionalni display ispred vozača niti na HUD, a prekida se i veza s MyDS mobile app)…
Meni AA radi ok i to preko wireless adaptera. Jedino moraš koristiti plaćeni Radarbot da bi radio preko AA. Čak i MyCitroën radi dobro već dobrih godinu i više

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Imam CarLink5 wireless adapter. Ali mi korištenje CarPlaya (preko žice ili preko adaptera) prekida vezu s MyDS aplikacijom. Koja imače zadnjih godinu dana pouzdano radi i uredno se automatski spaja na NAC W2...

Na vrh