Udarci

emil111

New member
Pozdrav,s mojim autom nikad dosadno.Danas na uzbrdici stanem,koristim hill holder,hocu krenut a kad ono cujem 3 jaka udarca u prednjem dijelu auta.Nisam uspio skuzit odakle su dosli...
 

sir.Oliver

Active member
a poenta svega se izgubila .... što je autor zapravo želio ... pitat dal znamo što bi to moglo biti ? pitat kako da identificira / odstrani eventualni kvar ?

premalo podataka si dao ... kako se ponaša auto ? ide ili stoji ? dijagnostika radjena ? itd ....
 

emil111

New member
Pa inace auto odlicno ide,dijagnostiku sam nedavno radio po njoj je bilo sve uredu.Znaci danas sam bio u pod sljemenskoj zoni na malo jacoj uzbrdici.Hocu krenuti 3 jaka udarca su se cula.Nisam postavio pitanje al se kuzi poanta o problemu.Prebrzo se desilo pa nisam mogao skuziti jel je do kvacila,nosaca motora,ovjesa itd.Pa evo postavljam pitanje jel netko zna otprilike kaj bi moglo biti?
 

Damaj

Active member
Vjerojatno je prednji kotac proklizao kod kretanja sa malo jacim gasom sto rezutira tupim udarcima, to se redovito dogadjalo kod moga citrca kad ga malo stisnem u startu a pogotovo na uzbrdici.
 

Milosh

Well-known member
Donator foruma
Mjenjac je rucni,6 brzina...
Onda nemam ideja. Mislio sam da je automatik pa da nisi bio povukao ručnu a kretao si na uzbrdici (u tom slučaju se može čuti udarac kada pin za zaključavanje pod opterećenjem iskoči iz zupčanika).
 
Na vrh