Učestalo izgaranje žaruljica

Krky

Lakerski profesionalac
:gaah::gaah::gaah:
Prije mijesec i pol sam kupil kod Auto Kreše H7 Osram night breaker 240kn i danas jedna pregorela :gaah::gaah:

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Zato ja kupim one v Lidlu
+1

Amen. Nema više sile koja će me natjerati da iz novčanika izvadim više od 50 kn za par žaruljica. Baš su mi nekidan i bivše kolege sa servisa pričale kako te Lidl-Kaufland žaruljice traju u nijansu isto kao i ove "renomirane" iz razno raznih dućana auto dijelova.

ZlatkoC4

Well-known member
Prije mijesec i pol sam kupil kod Auto Kreše H7 Osram night breaker 240kn i danas jedna pregorela
Moj Krky što si ti mislio na C3 platiti skuplje žarulje i misliti da će zato duže trajati ?
ja sam na c3 dok sam ga vozio u gepeku imao uvjek po par parova žarulja i to sam vrebo one H7 u Kauflandu na akciji po 17kn kom. kad vrisne jedna ja promjenim obe i onda miran u prosjeku do 6mj. ako promjenim jednu u roku tjedan dva ode i druga.
Na C3 je to profesionalna bolest.

Zato biraj one obične iz kuflanda po jedna zapakirana bile su se kretale u prosječnoj cijeni od 19 kn na akicijama i jeftinije:D

goranpo

Member
Evo meni vrisnila prva kratka h7 otkako imam auto, znači kod mene je godinu dana radila, vidim da je Forch eco, umjesto nje sam stavio Osram night braker unlimited, daj Bože da bude dugotrajna kao ova Forch :)

goranpo

Member
@ivan222, ne znam jel tvornička, kod mene je auto godinu dana. Ne znam koja žarulja je na lijevoj strani, a na desnoj je sad nb. Zašto pitaš? Misliš da je pre velika razlika u svjetlu i da smeta suprotnoj strani?

Cutac

Prèkaroš
Tema o farovima pa cu ovdje pitati :D

Imam H1 zarulje za duga i nisam prezadovoljan osvjetljenjem(vozio sam bolje) pa bih htio staviti nesto jace, ali ne znam sto. Imate kakvu preporuku kako da dobijem sto jaca duga, a da ne otope far? :D

Cutac

Prèkaroš
Hm, ja bih rađe neke jeftinije, a da blješte, bar za početak dok vidim jel slaba žarulja ili je reflektor loše izveden.
Ove NB Unlimited imam za kratka i super su, ali su mi malo preskupe za duga koja ne svjetle često.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Pa baci oko izvana, morala bi biti razlika. Nije ništa strašno, sve će radit, ako te boli briga pusti kako je.
Ali ako paziš na detalje, i već si potrošio na bolju žarulju, onda treba napravit posao do kraja. Ja bi stavio obje NB, a taj Forch koji radi u gepek za rezervu.

Doomsday

U prolazu...
Poštarina 20 kn... Toliko goriva potrošiš po ZG dok odeš do nekog dućana... :D

Koliko vidim, ovde su među najpovoljnijim cijenama za Osram halogene žarulje... Ali ako imaš volje, uvik se isplati pogledat i lokalno... :palac-gore:

goranpo

Member
A je, dobro kaže Markan da se mijenja u paru ali mislim da bar 80% ljudi mijenja kako izgore. Baš ću pogledat izvana dali se vidi velika razlika pa ću možda napravit kako kažeš, i drugu NB a ova u rezervu.

Na vrh