Treba mi nešto djelova

denisoft

Active member
Od nedavno sam vlasnik VTR-a i pretpostavljam da nisam našao bolje mjesto za moj upit!

Možda netko ima ili zna nekog? Bivša vlasnica je uspjela izgubiti čepove vijaka stražnjih sjedala, treba mi 3 komada:





Isto tako, nemam alat za skidanje kotača, vidim po korisničkim uputama da je smješten ispod sjedala, možda netko od Vas ima viška:





- je, mogu kupit neku kombinaciju u dućanu, ali volio bi imati original, to me veseli :)

Hvala!
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Najbolje riješenje su ti otpadi... za jedno i drugo. Ove čepove ćeš nać i na C3 modelima, identični su... a set za skidanje kotača je koliko vidim unikatan C2. Možda na netu ima di, al neznam ovako napamet...
 

vborovic

C5 modifikator
je, mogu kupit neku kombinaciju u dućanu, ali volio bi imati original, to me veseli
Ovlašteni Citroen servis? Naruče ti po katalogu/broj šasije što god trebaš i hoćeš ... (s obzirom da nisi spomenuo dal je cijena problem ili nije)
 

ZlatkoC4

Well-known member
Probaj kod auto-Lukavec kraj Osijeka on ima djelova za Citroen Pugeot. Æim ga upišeš u google ćeš imati kontakt i dr.
 

denisoft

Active member
Èepove nemaju, pitao sam, a otpadi... telefonski nemaju, trebalo bi sjest u auto pa redom!

Auto-Lukavec - tamo isto nemaju, zvao sam ih prije nego sam naletio na ovaj forum :-(
 

ZlatkoC4

Well-known member
Èudno da Lukavec nema jer ih uvijek ima karambola isti ti ćepovi idu sa C3. A imaš ovlašteni u Buzetu Cib Commerce. Ali svakako po otpadima treba pogledati.
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Za ovaj komplet za izmjenu kotača je problem što se ne naručuje u kompletu, nego sve ponaosob, 6 komada. Nebi me iznenadilo kad bi bilo prosjek 200kn/kom, pa sad... kome se poklanja novac tim kriminalcima, slobodno...

Imaš po njuškalu par karambola C2, zovi direktno i pitaj... tiskom nije problem poslati. Za čepove velim, možeš zvat i za razbijene C3 modele.
U Labinu ima onaj veći auto otpad, znam da je tamo bilo par Citroena, probaj taj broj nać... a dobra opcija ti je i Italija, tj. okolica Trsta, također i Slo je opcija ako ćeš si dat truda.
 

denisoft

Active member
Lol pitao sam u Ark-u i po Zagrebačkim Citroenima :) . Ovlaštene doduše nisam pitao za alat, mislim da bi tamo možda bilo preskupo?!

Ove na njuškalu sam prošao... Ovo za C3 nisam znao (ali zato je forum tu!) Labin, eto izleta, pa na picu u Rabac i šetnjicu!
 

vborovic

C5 modifikator
Dodatnih 5 funti ti je dostava unutar Britanije ... ak ti je to povoljno (+ dostava do hr), imam poznanika u engleskoj kojem bi mogao poslati paket, pa da onda kad stigne pošalje za hr na tvoju adresu (doduše, ne znam koliko bi još dodatno koštala dostava do nas, možda 10 funti) ...
 

denisoft

Active member
Mislim da ću si uzeti nešto poput ovog, neda mi se previše trošiti, a ključ moram imat, jer ako ga ne stavim u auto pokupit ću kakav čavao :) :



Pošto C2 ionako ima veliki bunker, stavit ću ključ u onaj pretinac na vratima bunkera ;)
 

denisoft

Active member
Ne mogu provjeriti do popodne, ispod kojih siceva? Zadnji su mi fiksni (samo se naslon ruši) i pričvršćeni su 17-icama (slika na vrhu). Aha, univerzalni, ma ne to mi nije fora, probat ću negdje nabavit originalne.

E ovo imaju u jednom dućanu u Zagrebu ovakav ključ, ako mi bude pasao (radi dužine) uzimam, jer onda ne moram kemijat za nastavak u rupu da dođem do vijka rezervnog kotača:

 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ma meni su ti čepovi/šarafi ispod prednje klupe... al nebitno ako ćeš origigi. Samo da ti je nać C2/C3 na otpadu i riješen problem.
 

denisoft

Active member
Trebale su mi i kapice za vijke, raspon cjena je 20kn/kom u servisu, 120kn/20kom na njuškalu do 32kn/20kom na ebay-u. Naravno da sam se odlučio za Kineski original i pošto su stigle ovako izgleda:

- prije:


- poslije:
 
Na vrh