• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Prodajem Tipski auto tepisi- AKCIJA

tomek01

New member
Prodajem tipske autotepihe za Citroen, komplet od 4 komada 50kn, slike šaljem na mail

C5 08>
C5 karavan 08>
C3 Picasso 09>
Picasso 09>
Xsara 03>
 

vborovic

C5 modifikator
Èisto da pitam, s obzirom da si stavio akcija u naslov, jesi upoznat s pravilima foruma:

- Oglašavanje u kategorji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe.

- Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.
Da li si fizička osoba i da li imaš namjeru tjerati biznis ovdje? Nadam se da ne moram spomenuti da sam te našao i na forum.hondaclub-u ...
 

tomek01

New member
Da razjasnimo ovo. Ja sam fizička osoba, tepihe sam dobio pod račun za jedan auto i to samo nekoliko komada. Takvi tepisi koštaju 250-300kn ja dajem za niti dvije kutije cigareta, tj. pišljivih 50kn. Molim te pomozi mi izračunati tu matematiku koliko ću tjerati biznis, tj. zaraditi ako uzmem pod račun za 300 kn a prodam za 50. Kolika je tu moja zarada?
 

vborovic

C5 modifikator
tepihe sam dobio pod račun za jedan auto i to samo nekoliko komada
http://forum.hondaclub.hr/topic/35372-prodajem-tipske-tepihe-za-hondu/

Civic 3d 00>06
civic 5v 00>07, 12>
civic 5d 07>
civic crx
cr-v 01>07, 07>
acord 02>08, 08>
Ne ulazim u to koliko si toga i kako dobio, niti koja je tvoja matematika, no s obzirom da si uletio na forum odmah u prodaju, bez uvodnog predstavljanja (a isto tako i na drugom forumu), mogao si bar korektno napisati uz svaki da li imaš po 1 komad ili 20-30 komada.
 
Na vrh