THP by V

Vedran

New member
Fala tetka, bit ce, cujemo se!

Btw danas sam lupio 100 km okolo, izmedju ostalog i brzinac cerje sa martinskog rallyja gde sam se prosle godine razbil sa saxom i odusevljen sam. Lagana voznja, saltanje na 2-2,5 soma, bez naglih kocenja, ali krasno putovanje i dosta brzo- ovjes je fantastican. Sve odradi odlicno, pitanje jedino jel bi se amortizeri pregrijali da se za istac tera, a ostalo je tocno set up za neki asfaltni rally! Pije grabe super, a bocno nema naginjanja nist. Kakav je tek onda Racing....trebal bi provjerit negde jel pasu amortizeri i federi sa racinga na ovo pa si to jednom priustiti.
Duh C2 je stvarno sveprisutan, pogotovo na ovakvim cesticamA gdje je osjecaj u autu kak da je isklesan iz jednog komada pleha, a i zenin prvi komentar je bio nakon đira po kvartu :"'pa to je isto k'o C2!!!)
Zvuk auta je fora onak brundav, ali je diferencijal pravi uzitak sa laganim fuckanjem. Sve u svemu, super autic dok se jos nije razvukel lanac ili pukel klip :)

Dodal sam pokoju slicku u garazu...
Kaj mozemo imat samo 3 garaze? Fali mi za makadamca saxa:)
 

Vedran

New member
Pocastio danas deestrija sa originlnim plehnjacama 16 palacnima i Alpin A4 195/55-16 za zimu- kod Furlana 100 eura komad, kod nas svugdje oko 1000 kuna:thinking:
Krasne su mi te celicne felge i bas bu dobar auto na njima...
 

Vedran

New member
Danas odradjeno ciscenje s glinom i voskanje- prezadovoljan sam sa Meguiar'som, super je ispalo
 
Posljednje uređivanje:

Vedran

New member
I gladak:grin:
Prvi put sam radio s glinom pa sam i uzeo mekanu sa puno spricanja detailera da nekaj ne zaje....cudo kaj izvuce:surprised:
 

Vedran

New member
Mala nevoljica... jučer slučajno pogledam i vidim da u zadnjoj desnoj lampi ima malo vodenog kondenzata između vanjske crvene plastike i unutarnje crne tam di se ništ ne otvara i ne mijenja:mad:
Zvao u servisić pa idem u četvrtak da oni vide....iako ne znam kaj se tu ima "gledat"- nova lampa i bok; nema šanse da mi čmele sa silikonom ili slično
Taman negdje oko mog (malo raniji brojevi šasije) su imali recall zbog lošeg ljepila zadnje šajbe pa je vodica malo curila u gepek- meni se to ne događa, ali i ovo je baš bezveze...
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
jesi sam mjenjao žarulje? ...a držim ti fige da će ti to riješit pod garancijom...mani su prednji far radi istog problema.
 

Vedran

New member
Ma nikad otvarano, auto ima 6 mjeseci....Ne pušta na dijelu gdje se otvara poklopac za žarulje nego na spoju plastika koje nemreš mijenjat. Još ovaj moj ima ona 3d stražnja svjetla gdje se mijenjaju samo 2 žarulje, a ostalo su ledice. Idem videt kaj vele, morali bi to mijenjati:whistling:
 

Vedran

New member
Danas full combat winter mode on, uz zimske gume i gumene tepihe montiral i prednje zavjesice, super je kaj su jako diskretne a stavljaju se na serijske kopce oplate tako da se lako poslije zime bez tragova skine, slicka u garazi...
E, da i novi mirisni ulozak- neki mango sam ovaj put uzeo, odlican! :)
 
Na vrh