THP by V

Vedran

New member
U cetvrtak isporuka, beli sa sivim krovom ( nije mogel samo bijeli biti) , bijeli kotaci i paket white unutra, navigacija, hifi... Ustvari sve osim koze koju ne volim.

 

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Kome saljem na mail slike od danas dok ceka na pripremu?
Nekom od modova da ih odmah uglavi u prvi post.

U cetvrtak isporuka, beli sa sivim krovom ( nije mogel samo bijeli biti) , bijeli kotaci i paket white unutra, navigacija, hifi...
Prvo ga ovako:pa onda ovako:i motor razrađen. :)
 

Isus

New member
U cetvrtak isporuka, beli sa sivim krovom ( nije mogel samo bijeli biti) , bijeli kotaci i paket white unutra, navigacija, hifi... Ustvari sve osim koze koju ne volim. Kome saljem na mail slike od danas dok ceka na pripremu?
Sretno s autom!! :cool:
 

Konrad

New member
savjetujem da uzmes garanciju plus :D

evo slike:
Poruka Moderatora:
Slike prebačene u prvu poruku teme.
Hvala!
 

Isus

New member
Da, obicno nakon 30tkm i zamjene lanca :D :D

Inace, auto je super, samo mi boja na felgama nikako ne pase, ne znam zakaj..
 

Vedran

New member
Znas da sam se jako premisljal oko toga, ali na bijelo mi srebrne nisu dobre a crne necu tak da mi je ovo jedino ostalo.... Nekak si racunam zabit od r3 felge gore kad skupim lovu... Ili se naviknut:hm:
Dobil sam 4 godine/ 70 000 garancije, nakon toga slobodno pukne pa bumo rastepali :) ne bi trebalo biti problema s lancem od 07/2012.... Bumo vidli...
 

R C5

New member
cestitam! ;) ...fala za info oko lanca, držim fige da je to sad riješeno, a za felge si probaj nabaviti PlastiDip (sprej) i svaki tjedan druga farba :cool:
 

Vedran

New member
Thanks! Meni je super kooncept ceo beo, nazalost nisam mogel dobit i bijeli krov. Ove bellone felge su malo specificne i zato bijele neobicnije izgledaju, ali bit ce to sve u redu :)
 
Na vrh