Tempomat

SPS

New member
Bok ljudi. Imam c8 2.2 hdi. planiram si naknadno ugraditi tempomat u njega. čuo sam da jemoguće da odgovara od peugeota 307. dali je sve to kompl. ili je samo pripasati ručicu i spojiti ga na komp radi reprogramiranja? u konačnici koliko bi me sve to otprilike došlo. ručicu imam za 300 kn.
 

Konrad

New member
kakav daljinski kljuc od auta imas, da vidim koji je tip mreze u racunalima jer koliko mislim razlika je u rucicama za stariji tip i noviji tip mreznog sustava u racunalima

jel zaobljeni kljuc kao na C5 I i II ili je pravokutni kao na novijim modelima?
 

Konrad

New member
postoji 2 tipa rucice, samo az tempomat ili tempomat i limitator...

tempomat - 566 kuna
tempomat i limitator - 570 kuna

ako si nabavis rucice trebas ga samo prijaviti
 

SPS

New member
a neznam. danas mi se javio lik ,koji radi dugo godina u citroenovom servisu u rijeci. čovjek mi savjetuje nakon što sam mu dao broj šasije da se ne zezam sa tim jer da su imali par slučajeva kod naknadnih ugradnji da tempomat jednostavno zataji, odnosno neće da se isključi po potrebi
 

Konrad

New member
kako se nece iskljucit?

njega gasi slijedece; pritisak na kocnicu, pritsak na spojku, prekidac ili greska na jendom os prekidaca...
 

SPS

New member
ok.javim kad saznam. reci mi šta ti to dođe da ga moram samo prijaviti. programirati na kompu u citroenu? koliko bi to otprilike koštalo?
 

Hrvoje Marin

Active member
To da se ne gasi tempomat, zvuči ko lovačka. Kod u BSM lijepo prati prekidač na kočnici, čak se dodatni stavlja pa su dva. Na mom C3 su dodavali tempomat pa kako nije konektor na kočnici sasvim ok, svaki put kad "posumnja" u njega javi grešku i neće raditi tempomat. Može broj šasije?
 

Konrad

New member
taj auto mora imati prekidac na pedalama a to mu samo...

moze biti da su stavili krivu rucicu pa je bilo frke...

SPS ako ju mozes nabaviti ja cu ti to slozit
 
Na vrh