Spajanje c5 s mobitelom

Adnan

New member
POZDRAV... Izvinite, ako neko zna... kad preko blututa spojim mobitel (samsung s8) sa autom (C5 2011)... Da li mogu pjesme s mobitela slusat na zvucnike auta tj da se povezu...Nikako to ne uspjevam. Samo.kad sr mobitel poveze s autom mlgu ono zvat i primat pozive...
Hvala unaprijed.
 

gambler072

C5 enthusiast
99% imas uredjaj u autu (kao i vecina tog godista) koji ne podrzava reprodukciju audio sadrzaja putem bt konekcije, nego samo pozive. ako imas rca izlaz ili aux u autu, to ti moze pomoci, ako nemas to, imas sigurno usb :)
 

Profiler07

Well-known member
Kad spojis mobitel onda pritisni na cd playeru dugme music,kad se otvori ta opcija onda ponovo isto dugme pritsni,izaberi 1opciju koja ti se nudi i onda ce da se otvori novi izbornik na kom trebas izabrati BT STREAMING,pusti muziku na mob pojacaj zvuk na mob i onda pojacavaj preko tipki na volanu...
 

Milosh

Test
Pokušaj ovo što Profiler kaže, ali vjerovatno je kao što Gambler kaže, da ti uređaj jednostavno ne podržava BT streaming.
 

La Marche

Iskreni optimist
Adnane, vjerojatno su kolege u pravu. Samsung od serije 5 do najnovijih se bez problema spajaju na moj 2016.godište. Ne znam imaš li Mirror Link, on isto odlično radi, ako imaš.
 
Na vrh