Servis prodaja

Hrc1234

Member
Donator foruma
Screenshot_20260605_184610_Gallery.jpg
Gdje mogu kupiti i da mi se ugradi puhalica za c elysee 2019 1.5 bluehdi
Koja puhalica je najdugotrajnija,moja je u banani,kada nepuse onda udaram po kokpitu pa proradi...cijena ,ako netko zna sa ugradnjom

Hrc1234

Member
Donator foruma
Izvadi i podmazi dobro. Sta ces menjati ako radi
Uopce ga ne kuzim,kad je mlitavo vrijeme radi kao urica,kad je velika vrucina ne radi onda lupim po kokpitu i pocne raditi ali bruji cak i na papucicama osijetim vibraciju,isto kad je hladno..a kad je kao danas radi savrseno...panicarim da mi ne rikne skroz npr na ljetovanju ili na zimi...a navodno moram cijeli kokpit ,tu plastiku skidati....tebi zvuci to kao bajka a meni kao enciklopedija,ili se varam,postoji li laksi nacin da mu se pristupi

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
Skidao sam kokpit na P107 i to sve bez izlaska iz auta. Kad mu pridjes dobro ga ocisti i podmazi, testiraj na svim brzinama

Hrc1234

Member
Donator foruma
Skidao sam kokpit na P107 i to sve bez izlaska iz auta. Kad mu pridjes dobro ga ocisti i podmazi, testiraj na svim brzinama
Imas kakav tutorial ja bi se usudio,uputstva,od kud krenuti,issati ne zelim si sj tutač,nije neki najskuplji ali meni je bogatstvo,jos sad kad me traze 1600 eura u servisu za zamjenu zupcastog ,i bregaste na 8 mm..da si barem usparam koji cent

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Cijeli taj sklop ti je desno od pedale gasa. Uz nju je ova cijev kuda rashladna dolazi/odlaz, a iznad toga je ventilator.

Moguće da će trebati pedala gasa dole, ali ona je na 3-4 šarafa i jednom đeku.

Adspoji akumulator, uzmi gedore u ruke i kreni pomalo... Ne vjerujem da si možeš napraviti nekakav problem, nema se tu što za zeznuti.
I kao što kaže kolega, kad ga izvadiš testiraj i podmazuj... moglo bi trajati dulje od zamjenskog

Hrc1234

Member
Donator foruma
Cijeli taj sklop ti je desno od pedale gasa. Uz nju je ova cijev kuda rashladna dolazi/odlaz, a iznad toga je ventilator.

Moguće da će trebati pedala gasa dole, ali ona je na 3-4 šarafa i jednom đeku.

Adspoji akumulator, uzmi gedore u ruke i kreni pomalo... Ne vjerujem da si možeš napraviti nekakav problem, nema se tu što za zeznuti.
I kao što kaže kolega, kad ga izvadiš testiraj i podmazuj... moglo bi trajati dulje od zamjenskog
Svaka cast majstore,ako se usudim,sve cu poslikati i postaviti na forum tu kao tutorial :)

Na vrh