Jbte kroz sva promišljanja o autima i vožnji, nikada mi nije palo napamet razmišljati o udaljenim frendovima i koliko se tu natuče.
Imam jednog na ravno 50km od sebe, dakle 100 ukupno. U prosjeku, jednom u dva tjedna sam tamo.
Dakle, preko 2000km natučem na njega godišnje.
Hebateled, nekako mi je to puno.
znaš kako je kod mene što se tiće Scale
ako auto ide u praonu provozam ga ukupno 15-ak km jer ga ne gasim na hladno nikada
ako idem na put idem s njim, osim ako idem u Trst jer me tamo nervira kako parkiravaju pa uzmem Golf (!, bolest, I know)
a za sve po gradu koristim Golf
i onda dođemo do zaključka da je Scala u 4 mj napravila 1.500 km
jer po ljeti kad je bila rodbina je Golf bio u funkciji i Toyota Berlingo
Umjesto Toyote Berlingo mogla je biti Scala ali ne vozim je po bijelim putevima, tamo gdje pada smola i ne dopuštam da se ljudi voze s mora i na more s njom + taj auto se nikad ne parkirava između drugih auta itd
daleko od toga da je to normalno što ja radim sa Scalom ali je tako
da li je ona zbog toga bolja - nije
da li bolje izgleda - da, svakako
da li je zbog toga vrijednija - nije jer bi se inaće prodala
da li je na taj način isplativa - nije
zašto je tako - jer sam ja takav
dijete mi zamalo palo u nesvijest kad je vidiilo da sam sa Scalom došao pred školu
da, došao sam jer sam došao direktno sa servisa inaće ne bi došao
kako to riješiti - nikako osim prodati Scalu
prodaja ne ide
mislim da Scala nije skupa
ali je konkurencija jaka (ima puno povrata auta iz rente, ljudi preferiraju Octaviju, Scala je kod nas vrlo neugledan model itd....)
tko ju i ako kupi ja sam siguran da će dobro proći - pažen i mažen auto s malo km, koji je obavio servis i registriran je cijelu godinu i pod garancijom je