Saxo VTS 1.6 16v by dejanvts

dejanvts

New member
Detaljno sam opisao auto u garazi tak da ak nekog interesira nek ode vidjeti jer mi se neda opet tu pisat ,sorry :)

Uglavnom radi se o gore navedenom autu, 2001 god, za sada sam prezadovoljan autom, i puno toga se radilo na njemu. Stavit cu par slika da cisto dobijte dojam o autu. Na autu ima jos planova, tako da to be continued...

Kritike i pohvale se dobrodosle tak da udrite ekipo, pozz
 

Prilozi

zgodny

New member
više toga mi se sviđa, pa ću pobrojat samo ono kaj mi se ne sviđa;
- stražnje lampe malo pretamne
- ne paše mi crno u farovima
- instrument ploča previše svjetli
- usis bi trebal dobit friški zrak iz vana
- sjedalice su mi previše really style.
i zadnje: gepeka nema.. ili se može nešt i stavit na woofer?

zanima me; jel ti stigao quickshift i kakva je razlika s obzirom na normalni i jel komplicirano ugradit.. imas filimc ili slike ugradnje?
 

dejanvts

New member
@ zgodny: svako ima svoje, hehehe...uglavnom usis je rijesen, stavljena je cijev do dole, ovo je stara slika al htio sam da vidite filter, sto se tice instrument table, pa nit me ne ubija toliko, mozda jer sam se navikao :), a sjedalice; hmmm pa kaj nije to mali karting, ovak imas jos veci gust vozit (pogotovo na duza putovanja :) ), a u gepek mozes stavit jednu colu i jedan jack u ova dva otvora :), rijetko nekog vozi na zadnjim sicevima tak da tam stavim sta trebam. Quick shift mi nije jos stigao, cekam ga iz Engleske , za nekih 10-15 dana ce bit gore na autu. Al vozio sam recimo 106 rally sa istim quick shiftom i mogu ti rec da je razlika ogromna, kratak hod rucice mjenjaca, brze saltanje, super investicija za malo novaca. Ugradnja ti je svega oko 10-15 min posla. :)

@sLi: Felge uzimam U Sloveniji, i u toj trgovini je et 15 za 15½ najmanji sta imaju, tak da, al i da je jos manji et bez distanca ne mogu dobit ono sta zelim a to je da su mi gume tocno do ruba blatobrana, jer bio sam od frenda stavio iste sa et 15, i bas trazi distance od naprijed :)
 

gox

New member
Isto ne volim tako plavo-crnu kombinaciju, ali je autić okej! Èuvaj ga samo :) Stavljaj slike kad bude neki update :)
 

dejanvts

New member
a jos felge da sjednu i stakla...mislim da ce se sve lijepo ukomponirat, jer mi nije imalo smisla samo farbat lasjne i ono plastike crne na branicima jer bi se vidila razlika u boji, tak da. Sljedeci update slike obavezno, danas mi bas stigle xenonke, napokon. pozz
 

zgodny

New member
Al vozio sam recimo 106 rally sa istim quick shiftom i mogu ti rec da je razlika ogromna, kratak hod rucice mjenjaca, brze saltanje, super investicija za malo novaca. Ugradnja ti je svega oko 10-15 min posla.
To onda u potpunosti zamjenjuje sve one sponice ili zglobiće ili kako se već zove?
Daj pliz poslikaj sve prije/nakon ugradnje iz istih kuteva da se bolje skuži.. kolko to košta?
 

platon

manijak
Odličan! :prijatelj: Super ide plavo crna kombinacija, imao plavog saxa prije ovog i isto kombinirao crno i sviđa mi se pofarbani dio na zadnjem braniku! Èekam quick shift dojmove.. ;) Ali najbitnije od svega je što imaš salletov blagoslov jer to je neprocjenjivo.. :p
 

saxovtr

New member
pozdrav....lijep saxo ...viđao sam ga po Poreču...
ja imam taj quick shift,,skrati se hod mjenjča dosta..prijatelj je stavio na 106 rally ,vise mu se skratio hod mijenjaca nego meni...veci je gust ovako vozit jer orginal je hod pola metra..
 

zgodny

New member
ja imam taj quick shift,,skrati se hod mjenjča dosta..prijatelj je stavio na 106 rally ,vise mu se skratio hod mijenjaca nego meni...veci je gust ovako vozit jer orginal je hod pola metra..
ček, a jel sad teže šaltat, pošto se skratio hod?
gdje se to točno instalira i jel komplicirano?
 

dejanvts

New member
hvala ekipo...:)...da bas kao sto je rekao saxovtr...teze se salta al veci je gust...i stojim iza toga da je hod mjenjaca pola metra..ahahaha :/

@marko: na koje unutarnje vrijednosti mislis? :)
 
Na vrh