Saxo 1,1 početni stadij hrđe

rainingmen

New member
Pozdrav svim zaljubljenicima u Citroene! Zanima me gdje se u Zagrebu može srediti Saxo 1,1 (98.god). Potrebno je sanirati mulde, hrđu na sredini vozila i malu mrljicu ispod lajsne na vratima. Potreban je korektan autolimar koji bi znao odraditi posao za neku fer cijenu.
 

zacko

Member
Odmah da velim ne znam limara koji bi to radio posto je moj susjed poludio sa mojim i rekao da mu ga vise ne dovozim. Uglavnom koje mulde su hrdave? Meni su zadnje skroz propale tako da smo ih izrezivali skroz, spremnik goriva mi je skoro visio na sajlama od rucne, i to smo pokrpali medutim kad smo vidjeli da ispod prednjih krakova sasije su rupe e tada je otisao u druge ruke. Inace ga nemogu prezaliti jer je bio odlican autic s kojim sam proputovao cijelu HR i okolicu.
 

rainingmen

New member
Kod mene je slučaj da su početni stadiji hrđe na zadnjim muldama, na mjestu gdje ide dizalica da se auto podigne i ispod lajsne na vratima vozača. Nije skroz trulo jer sam ga provjerio na tehničkom pregledu ali su mi savjetovali da to pokrpam prije zime kako se hrđa nebi širila.

Ako netko zna limara koji to zna napraviti korektno slobodno ostaviti kontakt na PM. Lokacija ZG zapad
 

zacko

Member
Pocetni stadij, to rijesi sam. Malo smirgla ili rotacionu cetku zbrusi hrdu dolje antikorozin temeljnu boju i onda uzmi kilu bitumena i kistom premazi, to je s doljnje strane auta i ne vidi se. Za zadnje mulde provjeri most kakav ti je, jer meni su mulde otisle radi mosta, most steka pa varove izmedu podnice i mulde strga i upadne u gepek.
 
Na vrh