saxic nece da pali pa se gasi u voznji pa je stao for good

tikypiky

New member
Pozdrav
Ne znam ni sama od kuda krenuti.
Ima skoro pol godine da SAXO 1.0 IA 99god 37kw odbija poslušnost. Da li je bitno za pricu ili ne napisat cu i ovo... Ne palit se poceo tjedan dana nakon sto je muz sipao neko false gorivo i nakon sto je svijetlo ostalo upaljeno citavu noc (s tim da se aku nije bio istrosio).
Od tada bi malo palio (tjedan - dva) pa malo samo na guranje pa opet sve ok pa nije htio uopce upalit deset dana pa opet tjedan dana sve ok. Svjecice su lose ali bacaju iskru, kablovi promijenjeni. Zatim je pumpa goriva ociscena i nesto promijenjeno na njoj al je opet bila ista prica. Zatim stavljamo navodno ispravnu polovnu pumpu nakon cega radi tjedan dana pa opet sve ispocetka s tim da sad usred voznje kao da se ugasi na dve tri sek ono ozgubi snagu skroz ali nastavi. Opet se ugasio, vratili onu prvu pumpu pa opet pali/ne pali ali sad kad se to desi - pokucamo par puta po pumi ili na guranac i opet vozi ali uz to trenutno kratko gasenje u voznji. Jucer je usred voznje stao bogu iza nogu, na guranac bi upalio na kilometar pa 500m pa sve manje dok nije skroz stao. Stavili novi ulozak u pumpu, upalio iz prve, nakon 800m stao, verglanje, amo-tamo i prodimo anaser i gotovo.
S obzirom da iduci tj dan za danom pohodim doktore zbog operacije sedmogodisnjaka a beba od 2mj treba napraviti sto pretraga bila bih jako zahvalna na korisnom savjetu sto i kako dalje
Hvala svima unaprijed
 
Na vrh