Hvala na trudu i odgovoru. Ni moja dva AI, Copilot i Chat Gpt se ne slažu u rješenjima i tipu firmwarea, tako da ne riskiram vjerojatno ću ostavit kako je bez upgradea.Sljedece pitanje zasto bas 2.86? To je inace zadnja verzija za rneg2, a za rneg je 5.03 ili nesto slicno. AKo ti treba 2.86 pitanje je zasto bas ta verzija?
BTW ,AI:
"Broj 9808377677 (često označen i s sufiksom kao 98083776XT) odnosi se na originalni Peugeot / Citroën tvornički radio i navigacijski uređaj, točnije model RNEG2, poznatiji pod nazivom RT6 (eMyWay / WIP Nav+) "
Ako je moj AI jači od tvog,treba ti RT6 2.86 firmware![]()
Nisam 100% siguran pa ću vjerojatno odustati. Copilot kaže nemoj ni slučajno, a Chat Gpt kaže to je to. A ja pričam sa strojevima i mislim se kako se ovo dogodilo. Prije sam čitao sf romane, Dune i te stvari, a sad se to meni događa. Frustrira to. Mada ne kažem da ne pomaže, evo sam nekidan uz pomoć AI na Opelu prominija Map senzor i očistija maf senzor.
AI nije nikakva inteligencija, samo obrađuje podatke koje pronalazi na net-u. Po meni relevantne su samo (u ovom tvom slučaju) rasprave na forumima. I svakako dobro proučiti tematiku prije upuštanja u updejtanje multumedijeHvala na trudu i odgovoru. Ni moja dva AI, Copilot i Chat Gpt se ne slažu u rješenjima i tipu firmwarea, tako da ne riskiram vjerojatno ću ostavit kako je bez upgradea.
Nisam 100% siguran pa ću vjerojatno odustati. Copilot kaže nemoj ni slučajno, a Chat Gpt kaže to je to. A ja pričam sa strojevima i mislim se kako se ovo dogodilo. Prije sam čitao sf romane, Dune i te stvari, a sad se to meni događa. Frustrira to. Mada ne kažem da ne pomaže, evo sam nekidan uz pomoć AI na Opelu prominija Map senzor i očistija maf senzor.
Hvala. pokušat ću tu.