Resetiranje multimedije

djani77

New member
Pozdrav svima,

Imam C4, diesel, 2014. godište.
Radio mi se resetira svakih nekoliko minuta. Ispiše poruk Check in progress i ispod radi normalno, ali se ne može njime upravljati, a onda se resetira... i tako u krug.
Drugi dan radi konstantno, pa se treći opet resetira, itd.
Je li imao netko slično iskustvo i možda neki savjet?

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Poznati kvar interne SD kartice u RT6 uređaju. S vremenom se od silnih "piši-briši-čitaj" postupaka jednostavno na nekim mjestima "istroši" tj. postane nečitljiva. Onda sistem po defaultu traži instalacijski CD, da bi popravio particiju ili nanovo instalirao software. Ako taj CD/USB nije umetnut, onda se sistem restarta i tako u nedogled...
Trebat će zamijeniti SD karticu i potom nanovo instalirati software i kartografiju. Možda će trebati i neko sitno telekodiranje DiagBoxom jer je software univerzalan pa ti se možda pojavi Peugeot logo na start-displayu, a možda bude trebalo i još ponešto podesiti...
Anyway, Potraži po forumima RT6 SD Card Replacement.
Trebat će ti, dakako i 2.86B software (po mogućnosti na sporo prženom CDu, najbolje x4). Nakon toga ide kartografija...

Prilozi

Mašan

New member
Da ne otvaram novu temu. Imam pitanje. C4 2011, ekran je odjednom dobio ovu zelenu boju, što prvi put u zivotu vidim.. Moze li biti od velike temperature? Nakon par minuta voznje se polako vrati normalna fabricki plava boja. Sto moze biti problem?

Prilozi

Mašan

New member
Nije tema jer poslije nekog vremena se same boje "preliju" u plavu.. Inace imam samo dvije teme, plavu koju koristim od kada sam kupio auto i neku desert kao narandzastu.. Probao sam i narandzastu temu dok je bilo ovo zelenilo i nije nista pomoglo, i desert tema je bila zelena.

Mašan

New member
Pojave se sateliti poslije par sekundi.. Sad sam samo zadrzao "eject" dugme, restartovala se i poslije toga se jednom pojavilo.. Je li komplikovana ta reinstalacija sw? Totalno sam neupućen. Hvala na odgovorima :)

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Na kojoj verziji softwera je uređaj?
Možda će reinstalacija/upgrade softwera pomoći, a možda i ne.

Ovo nije uobičajeni simptom kvara SD kartice.
Moguće da je do kontakta LSVD kabla prema displayu ili je pak sam display počeo umirati. I to se događa, iako rijetko…

Da nije neki tekući miris iscurio po displayu (ljudi ih stave u otvore ventilacije pa znaju puštati tekućinu na matricu displaya)?

Mašan

New member
Nista mi se nije prosulo, iz tog razloga i ne koristim mirise u ventilaciji. Jednostavno sam uvece ugasio auto, a onda ujutru kad sam upalio auto odma mi se pojavila ova "tinta".. Verzija softwera: RNEG2.05.C.11

Prilozi

Na vrh