Je li netko to radio? Kako izgleda taj zahvat? Koliko traje i koliko košta?
Vi koji ste to radili, što vas je ponukalo da odete na servis? Koji su simptomi loših dizni?
Zašto pitam? Naišao sam na OK ponudu za C5 (2,2 HDi) iz 2010. 110.000 km.
Ne dimi, osim što malo sukne dima dok se zakuca noga u gas pri divljačkom ubrzanju,
ali nema bijelog dima u leru, vuče kao lokomotiva, juri kao formula, radi ravnomjerno u leru i bez trzaja, nema krivih paljenja ni kod kretanja, fino ide u visoke okretaje, ali je dosta glasan (rok-tok-tok zvuk), vibrira volan od motora i potrošnju bilo u gradu bilo na otvorenom s klimom ili bez nje ne pada ispod 9,8 l/100km prema kompu.
Možda ovaj rok-tok-tok zvuk i rondanje mogu pripisati kakvom oslabljenom španeru? (Žena mi kaže da zvuči kao mali kamiončić, a vlasnik kaže da je to tako oduvijek i da je to takav motor. Ja nemam pojma, jer meni svaki dizel ima svoju simfoniju)
Ovih skoro 10 litara prema kompu mogu pripisati čemu? Poblesavio board komp ili što?
Vi koji ste to radili, što vas je ponukalo da odete na servis? Koji su simptomi loših dizni?
Zašto pitam? Naišao sam na OK ponudu za C5 (2,2 HDi) iz 2010. 110.000 km.
Ne dimi, osim što malo sukne dima dok se zakuca noga u gas pri divljačkom ubrzanju,
Možda ovaj rok-tok-tok zvuk i rondanje mogu pripisati kakvom oslabljenom španeru? (Žena mi kaže da zvuči kao mali kamiončić, a vlasnik kaže da je to tako oduvijek i da je to takav motor. Ja nemam pojma, jer meni svaki dizel ima svoju simfoniju)
Ovih skoro 10 litara prema kompu mogu pripisati čemu? Poblesavio board komp ili što?