Reostat Grijanja

musko66

New member
Molim vas dali neko zna gde se nalazi reostat grijanja? Ujutru kada upalim auto kada je temperatura ispod +4 ne pali mi ventilator grijanja. Posle pola sata kada se auto zagrije ugasim ga par minuta opet upalim ono pocne da duva . Majstori kazu da je reostat grijanja otisao ali niko nezna gde se nalazi????? Ladicu i donje delove kabine smo skidali nigde ga nema. Ako je neko imao iskustva molim da mi odgovori!!!!
 

Micija

Diagbox 7,57 Modrièa.Free
Mozda je modul ventilatora u pitanju on je u kabini obicno kad se izcupa ladica ispred suvozaca.
Ali meni kad je taj modul crkao,meni je cim upalim auto odma ventilator duvao na najjace.
A reostat ventilatora ima u hladnjaku klima uredjaja ali on sluzi cinimi se za startanje ventilatora radi klima uredjaja.
 

musko66

New member
Kod mene nije ispod ladice sve smo pretrazili. ostalo da skinemo instrument tablu. Sada kada su hladniji dani ventilator proradi posle pola sata, sam od sebe pocne da duva. Inace kad upalim auto nista se ne desava ni kada je klima ukljucena niti kada je iskljucena. Auto posle 10-tak min postigne radnu temperaturu ali ventilator i dalje ne reaguje. ne duva ni toplo ni hladno. Posle pola sata sam od sebe pocne da duva na najacoj brzini i tek tada pocinje da regulise brzinu duvanja. Mogu tada da regulisem jacinu izduvavanja... I moj majstor je mislio da se taj reostat nalazi kao kod C3, C5,.... ispod ladice, medjutim tamo nije.
 
Na vrh