Provjera vozila po broju šasije

nikola145

New member
Ljudi bok, molim za malu pomoć....

zanima me procedura provjere vozila kod ovlaštenog citroen servisera.

Koliko košta , što je sve moguće saznati tim putem te osim broja šasije da li je potreban još koji podatak?

btw ima li koji član foruma možda kakvu vezu u servisu ili možda da i sam tamo radi? :)

hvala unaprijed :)
 

Automatic

Well-known member
Broj šasije i provjera ti je najbolja u policiji ili na tehničkom pregledu.prekontroliraj si onu plavu od tehničkog i usporedi kilometre te pitaj za prijašnje kilometre pa opet usporedi.Ići kod ovlaštenog samo će te oderati i prodavati glume .Mislim da ti to nije potrebno.ako kupuješ auto odi u finu i dobit ćeš broj na koji pošalješ sms koji košta nekih par kuna i vidjet češ da li je čovjek ili firma u blokadi.Po reg.oznaci uz malo sreće možeš vidjeti da li je teret na vozilol.Ako si već kupio i sve prenjeo onda nemaš brige.YAko te mue kilometri .,sa tim se ne zamaraj več usporedi one listiće ako ih uima od prijašnje rege i pitaj na tehnoičkomk.Inače ako ga netko prikopčao na dijagnostiku i htio vratiti kilometre ,u epromu i to može ako je maher alim ja ses tim nebi zamarao ako je auto ok.
 

deda

New member
A koja :cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura:a nakon isteka garancije ide u ovlašteni,dakle nema mogućnosti provjere šta je na autu rađeno.
 

davor333

New member
Samo ti nazovi u ovlašteni i pitaj. Ja sam uveo C4 picasso iz slo, i po broju šasije su mi rekli da imam pravo na izmjenu zupčastog remena...
 

Automatic

Well-known member
Odpelaj auto nekom dobrom meštru i kad ga digne sve bu ti rekel .Inače svi mehaničari ostave nekimtrag gdje je šta mjenjano.
 

nikola145

New member
Ok da li je ovlašteni servis samo dovoljno nazvati i reci i broj šasije te će mi oni po njemu reći sve sto me zanima ili pak fizički moram ići u ovlašteni servis sa automobilom?
 

davor333

New member
Ja sam nazvao telefonski nazvao i u sustavu je vidio da ta serija ima pravo na besplatnu zamjenu zubčastog i da ista nije izvršena, jer s tvorničkim kao nešto nije bilo u redu...
 

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Ja sam nazvao telefonski nazvao i u sustavu je vidio da ta serija ima pravo na besplatnu zamjenu zubčastog
To je, što Tec kaže, potpuno druga stvar.
Nikoli je najbolje da ode do ovlaštenog i pita. Ne bih ni ja preko telefona nekom ukucavao broj šasije i diktirao što je mijenjano nit se to tako radi.
 
Na vrh