Prodaja - Citroen Ax

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Realna cijena... jel registriran i jel ima pun tank? :D

Bez rege i tanka... 500€.

Ha čuj... netko tko kupuje auto do 1000€, traži samo prijevozno sredstvo od točke a do točke b, bez emocija. I do tih 1000€ se da nać moderniji i bolji auto od AXa.

Ako ti nije kriza, i nećeš umrijet radi tih par tisuća kuna... uredi auto i stavi ga na spavanje sljedećih bar 10 godina. Možda tada kao oldtimer na ime rariteta bude vrijedio 2000€.

Nema s takvim autima neke pametne računice.
 

Ax boy

Active member
Hvala na savjetima ali do 1000€ tesko nesto bolje od ovog ax-a osim ok golf 3 a da nije sav razmrdan. Ko iz salona je , ciscen svakih par dana, redoviti servis. Mislim kupiti mlade nesto Hdi npr. Ali cim bude love. Ax-ic je prava mala formulica od 1000ccm a samo 690 kg - perolaki auto
 

vborovic

C5 modifikator
Hvala na savjetima , budem vidio dok bude novaca , nisam ljubitelj kredita. Biti ce jos c3-jeva, zasad teram svog aixica ( ima kilometrazu auta od 5,6 godina a ne 19 ) iznutra ciscen svakih 3,4 dana. Kad cu ga prodavati , necu traziti manje od 1600€. Jel velika razlika izmedu 1.4hdija i ovog 1.6hdija?
Pa sad ...
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Eto... ako ti je dovoljan za svakodnevnu uporabu, vozi ga. Poznaješ ga dobro, stanje je uredu, šteta ti se zezat. A cijenu neku sad nemožeš dobit.... al možeš probat, ništa te ne košta :D
 

Ax boy

Active member
Hvala kolega, koji je tvoj citrac. Ma zbunilo me prije jer su na reezocar trazili i do 1500€ za aixeve a znam da , that is france. Ma ponekad zakaslja auto(to odmilja jer je obiteljski i poput cure mi je ;)) Sve u svemu spotic je zvijer pogotovo s 3 vrata, laksi je .Lega kegel ima isto takvog , njegov je serija audace a moj spot?. Koja je razlika tu bila?
 

kegel

Drumski ratnik
Razlike?

Ventilacija: Osim za odmrzavanje, Audace ima sa lijeve i desne za grijanje. Spot samo za odmrzavanje lijevo i desno.

Mislim da je volan drugačiji kod Spota, pretinac nema poklopca i sad ako ti imaš ili nemaš podešavanje farova u sredini. Ja recimo moram ručno ispod haube podesiti.

Isto mislim da su boje drugačije bile kod Audace-a. I naravno presvlake :D

Edit: Audace još ima alarm u slučaju upaljenih svjetla (cvili kad zaboravite svjetla ugasiti), i navodno "zatamnjena stakla".
 

Ax boy

Active member
Ma da a sto to,koliko ima km?. Ja moram gume na poluosovinama , zadnje paknee i vjerojatno glavu motora pobrusiti ili sl. Jer je dugo stajao i nije vozio a ponekad zna kasljat(cukat) ;)
 

Kanader

Member
S obzirom na ovo što si sad nabrojao ne znam da češ dobiti 1500 eurića. Načudio bi se kad bi znao koliko se danas boljih auta da nać za te novce. I još k tome s klimom. Prije par mjeseci za 1400 eura saxo ispod 100 000 km s klimom. Prodavao se desetak dana.
To što je lagan ide mu u prilog glede neke brzine, ali ja lakša vrata nisam sreo u nijednom automobilu. Naravno sigurnost nula bodova. To će uzet neki zaljubljenik u taj model.
Interesantan je to autić za vožnju,ali platiti 1500 eura za autek star gotovo 20 godina i odmah majstoru na brušenje glave:surprised:
Sredi to i drži za sebe jer teško da češ dobiti i 1000 eura. Ja ti želim 3000, ali to je totalno neralno.
Hebem mu miša stari ima polo s približno istim brojem kilometara i isto su godište. Koliko bi on onda mogao dobiti?
 

Ax boy

Active member
Ma fala prijatelju na savjetima, nasao ipak kupca za aixa ( 10,500kn) iz splita cak
. A od firmanog kuma tata prodaje corsu 1.7 dizel 2004 ( uvoz iz njem prije 2.mjeseca) za 2.500 € razliku cu dodati.
 
Na vrh