Procukao i blica lampica greške motora

hrcika1997

New member
Dakle , sad sam prije pol sata iz Sabunika krenuo za Nin u trgovinu sa Xarom , i procukala je pa je krenula blicat lampica greske motora, sad ovako, motor radi normalno lampica vise nije ni upaljena ni ne blica, ima li koga sa slicnim iskustvom ....
al mislim ako nije prolupo motor , nebi trebao biti motor nego nesto vezano na motor (pumpa goriva, dovod goriva, filter goriva, kvacilo...)
 

nemo26

C5 X7 2.0 HDI 140 FAP
Benzin dizel? Ako je benzin posprejaj kablove od struje malo vodom, ako krene trokirat znas sta je. Ja npr kad radim nesto prvo se zapitam sta bi moglo bit, gorivo, omjer zrak/gorivo, struja, ekologija (egr), zacepljen ispuh kompresija. Onda redom se ispituje i eliminira, ali to su neke osnove od koji se krece. Normalno krenes od lakse dostupnih stvari da ne skidas previse dijelova ako ne treba.
 

hrcika1997

New member
Benzin je , kada ga palim , lampicajejos tu ali kad se upali onda se ugasi , izgubila je snagu, je to mali 1.4 motor ali vozim ju 3 godine znam da je bila jaca, danas ce se raditi servis pa cemo vidit sto je snjom , otkad sam se preselio u Sabunike samo radim, popravljam auto , i spavam , nema druge nego se prebacit na neki saxo :grin::whistling:
 
Na vrh