Pozdrav svima, istražujem probleme koji me zadesio sa navigacijom kod Citroena C5 2011. god. Inače motor je 1.6. e-HDi sa 82kw.
Naime, već neki period, navigacija se sama od sebe restartuje, svakih 5-6 minuta, nisam u stanju ništa poslušati na radiju bez prekida. Često su me znale komšije zvati da mi je ostala navigacija upaljena, čak radio u tom trenutku se čuje. Znači, koncert u autu, a da toga nisam ni svjestan.
Također, kada otključam auto zna se desiti da se navigacija upali, dešava se i da navigacija zaštopa, pa nisam u stanju ni da utišam muziku ako je u tom trenutku glasna, sve dok se ponovo ne restartuje. Nadam se da ste shvatili probleme i na takve načine se to odvija, sama se pali/gasi/restartuje. Srećom, akon nakon izvjesnog vremena, upali se eco mod i ona se ugasi skroz, naravno ako ja nisam u vozilo, to kad se sama pali dok mi je auto na parkingu. Možda je neko od vas imao i iskustva sa ovim, pa da mi je znati šta činiti, koji su načini za rješavanje ovog problema. Hvala unaprijed svima koji na bilo koji način pomognu. Lp
Naime, već neki period, navigacija se sama od sebe restartuje, svakih 5-6 minuta, nisam u stanju ništa poslušati na radiju bez prekida. Često su me znale komšije zvati da mi je ostala navigacija upaljena, čak radio u tom trenutku se čuje. Znači, koncert u autu, a da toga nisam ni svjestan.