Problem sa gornjim ekranom

pokra89

Well-known member
Nije još nitko, ti si prvi.

Doduše, ne znamo koji auto imaš, pošto je ovo podforum o c4 Picasso, c4 Grand picasso, c4 spacetourer i c4 grand spacetourer, zatim koji ekran je u pitanju jer postoje obični i panoramski ekran visoke rezolucije, gdje ovaj drugi postoji u inačici 2013.-2016., te 2016.naovamo, pa samim time nemamo ni ideje kako bi ti mogli pomoći.
 

brko199

New member
Haha pa zaboravio sam napisati par osnovnih informacija. C4 Grand Picasso, 2.0 BlueHDi, 2015 g. Ne znam koji je ekran u pitanju, mislim da je panoramski 12”
 

pokra89

Well-known member
To je greška na prvim serijama koja je prolazila pod jamstvom. Zovi servis i vidi jel kojim slučajem tvoje auto obuhvaćeno kampanjom, ako jeste, onda će ti promijeniti novi ekran bez ikakve participacije s tvoje strane. Ako nije onda ćeš morati taj popravljati ili tražiti novi/rabljeni.
 

Mirkov

New member
Misliš popravljati ovaj postojeći, misliš da se to može popravljati. Èinjenica je da je to u startu bila linija preko cijelog ekrana dok je to sad došlo na to da imam ove tačke, koncentracije, grupacije, a da je na pojedinim dijelovima ekrana gdje je bila ta linija ekran se vratio u normalu. Znači praktično postoji mogućnost neka da se to koriguje i popravi???
 

miki.t

New member
Imam problem sa gornjim ekranom (C4 Picasso 2014 1.6HDI disel) koji se ugasi i bude kompleno crn 10sec pa se upali 1 sec. Pokazuje normalo brzinu, kolicinu goriva i sve ostale funkcije samo je veoma tesko videti za tako kratko vreme. U pocetku se gasio veoma retko i onda je to poslalo sve cesce. Kontaktirao sam poznanika iz Citroena i on mi je rekao da su ti displeji proizvedeni u Kini a da od 2016 se proizvode u Italiji i da su kvalitetniji. Jedino resenje je menjanje a cene i novih i polovnih nenormalne. Pokusavam da pronađem nekog ko ce da popravi ovaj ako uspem javljam rezultate.
 
Na vrh