Problem sa žmigavcima

zabjataca

New member
Pozzz,
imam jedan VELIKI problem sa žmigavcima.Naime,kod vožnje brzinomjer (digitalni)
"poblesavi" i počinje prikazivati koje kakve brzine,npr. da se vozim 280 km/h i sl.
Par sekundi nakon toga sva 4 žmigavca upale se sami od sebe,što me jako iritira jer ovaj koji se vozi iza valjda misli da sam lud.I ne samo to.Ponekad brzinomjer jednostavno stoji na 0,prestane raditi servo...:eek:
Ne znam više kud bi.Električar kaže da je sa BSI modulom sve u redu,sat da je u redu.Mijenjal je pinjon u getribi,i NIŠTA...SVE ISTO!!!
Ako je neko imao neki slični problem,molim nek me prosvjetli.Auto je inaće
CITROEN(normalno)
C3
1,4 DIESEL
2003 g.
Hvala!
Lp.
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Možda je i tebi abs pumpa na izdisaju, napon varira/pada... nađi pravog majstora pa nek detektira.
 

ZlatkoC4

Well-known member
Ne kužim...nije abs nekaj u vezi kočnica?
Naravno da je u vezi kočnica ABS i koči odnosno nadzire rad kočnica i zbog kvara njega se mogu manifestirati i drugi problemi.
iako u tvom slučaju bih reka da je do elektronike kopita. također kod tebe je elektro servo ako se ne varam što može isto uzrokovati svakakve probleme elektronike. ali bez majstora koji če to dobro pogledati ništa. također nastanu problemi sa elektronikom ako je netko kopao po žicama i spajao pojačala radija a nije to odradio adekvatno.

nema ti druge već kod nekog majstora.
 

zabjataca

New member
Hvala.Znaći bez pravoga majstora ništa.:hm:
A ovi u Citroenu će me oderati do kože.A j... ga.Kad nemaš za novi,kupiš neko staro s.... i onda 100 problema.Dečki hvala...:cool:
 

Randy5

Active member
Ne znam koji tip auta je u pitanju jer sam spojen preko mobitela, ali pretpostavljam da imaš model s automatskim paljenjem žmigavaca pri naglom smanjenju brzine. Znači da bi problem mogao biti samo u brzinomjeru, odn. senzoru brzine.
 
Na vrh