Problem s motorićem kuplunga

KiKi Zg

New member
Ovako,poceo mi je na C2 1.4HDI VTR pokazivat onaj snijegic i zmigat i onda sam moro stat skinut klemu pa vratit klemu i auto ide ko da nis nije bilo.
No,problem je u tome sta se to pocelo stalno dogadjat i onda sam ga odfuro liku koji kao radi citroene,on je reko da ne zna kaj je otislo i da je mozda kuplung i da bi trebalo skinut getribu i vidit kakav je kuplung.
Posto imam svoju vucnu sluzbu natovario sam ga na kamion i furo drugom liku koji je reko da su motorici ispravni i da je vjerojatno do kuplunga...
Pa sam odfuro autom mehanicaru da skine kuplung i kad ono kuplung skoro novi gore,ali je bio los potisni lezaj i to je zamijenjeno...Sad malo gladje salta ali baca gresku,pa na kalibraciju i 350 kn u vjetar za citroenovu dijagnostiku itd...Da bi na kraju reko da ako i dalje bude za:cenzura::cenzura::cenzura:avalo a za:cenzura::cenzura::cenzura:ava i dalje je vjerojatno motoric kuplunga.
Sad mene muci kaj ak ja kupim motoric kuplunga i ono nije to ??? a hvala bogu kosta..a vec me je kostalo dosta...Ima ko kakvih savjeta i dal mozda neko to reparira il mozda ima za prodat po normalnoj nekoj cifri???
Unaprijed zahvaljujem !
 
Na vrh