Re: Novi C4 - cijene, oprema i akcije
Društvo!
PRESVLAKE za C4! Da li je netko kupovao za auto! Trgovina, možda u Slavoniji !! Trebam za 10-tak dana.... Možda najlone lijepiti na sjedišta :disgusted: :disgusted: Molim lijepo !
Ja sam isto u fazi traženja presvlaka/navlaka...
Što se tiče originalnih, samo info da je cijena oko 1500 kn:disgusted: (provjereno)
Ne znam po Slavoniji ali mogu ti preporučiti jednu firmu koja rade presvlake po mjeri. Forma se zove PRO-MIMATO (
http://www.pro-mimato.hr),u ZG-u su, Oranice 36, tel: 01 3886 855, mislim da ti mogu poslati poštom ako se dogovorite (trebali bi)

. Ja sam kod njih dao raditi za prijašnji auto i zbilja su navlake trajale i trajale godinama. Zvao sam ih danas jel imaju za novi C4, imaju samo treba znat sve detalje (oprema, nasloni, prorezi...ima toga). Ja ću ovih dana odfurati auto kod njih da sve bude ziher što se tiče krojenja, no ti im možeš sve izdefinirati kod narudžbe (ne moraš dolaziti na "krojenje") i naravno izabrati dizajn kakav želiš.
Cifra je 787 kn (nije malo ali u odnosu na originale:whistling:...i definitivno nije bačena lova)
Eto...