Preporuka i iskustva za servis: ZAGREB, SISAK, ZAGORJE

Citracjelka

New member
Forumi su na žalost stvar prošlosti, po meni totalno neopravdano ali tako je kako je... e sad ići srati po ostacima ostataka je još gluplje. Kome ne paše forum nek traži po fejsu ili tiktoku ili šta već djeca danas rade...
ma nisam mislio po nikome srat..neg mi je objava bryo yavrsila yivot,pa sam yakljucio posto ima aktivnih admina da ima i clanova..jbg
To smo mi zagrepčanici, ak ima blizu Prečkog, kaj bi išli do Sesveta, ne. :)
ma mogu i do sesveta...i to mi je bliye od velike gorice di sada idem..
Prodajem ja uskoro svoj 407 iz 2004, sa 135tkm(stvarnih da da, hahahahaha)
Oldtimer ali onako.

Koliko još znaš zagrepčanaca, sve sami hercegovci, matanovci ( čast normalnim među njima ali)
Samo su pare br. 1
Rijetko se Kaj čuje.
kako je krenulo,yagrebcanci ce plakat ya dalmosima i ercegovcima..makar su iste boje koze....

AJ86

New member
Pozdrav Ekipa, budući da je moj Citroen pod garancijom još 4 godine ili do 100.000km (što ja sigurno neću dostići u 4 godine) koji od ovlaštenih servisa je skupio neke pozitivne dojmove? Emil Frey, CS, Auto Grifon, CIB? Netko drugi ovlašten? Unaprijed hvala :)

Spawn

Well-known member
Crkla klima na c4 2011 1.6 ehdi. Serviser kaze nakon zamjene prednjeg hladnjaka i kompletnog testiranja utvrđeno je da je otišao onaj drugi koji se nalazi u cockpitu. Pušta plin,nakon 3-4 dana ga nema više i nakog full testiranja ispada da je taj dio crko. Kvaka je u tome da kod nas pitanju za zakjenu preko 1000€ jer treba skidati cockpit dolje a u Istri nitko ne mrda ako ne može nabit cijenu. Ima li netko preporuku za nekoga tko bi ako treba ponoviti/potvrditi dijagnozu i napraviti taj posao negdje u ZG-u povoljnije. Znam otici za ZG cesto ali s drugim autom,pa bih mogao sljedeci put s ovim da napravimo posao. Ne ulaže mi se u 15 godina star auto 1100-1200€ za klimu.

dinko1981

Well-known member
Teško da ćeš naći nešta osjetno jeftinije. Ja sam nekad davno sam mijenjao hladnjak grijanja na renault thaliji koja je x puta jednostavnija za rastavit i sastavit pa se to razvuklo na 2 dana posla, nemaš tu puno izbora.

Na vrh