Predstavljen redizajn C4 II

balki

Active member
...može se bit vječiti pješak ako se čeka na kupnju sa mindsetom "uskoro će izać redizajn/novi model"...
Da bi volio zamjenit svoj za redizajnirani ključ za ključ to bi:D

ZlatkoC4

Well-known member
Auto ljepo izgleda upravo kao i C4ll. Malih poboljšanja ima. Svjetla su dobro dizajnirali, ali ništa više od toga. Traba ga vidjeti u praksi pa tek onda ćemo zakljućiti dali bolje i ljepše svjetle farovi. A što se tiće motora sa tri cilindra niti u ludilu. Upravo su oni u gradu najveći potrošaći.

Cutac

Prèkaroš
Trocilindarski motor od 800 kubika?
Pa to će trebat dva turba i auto komplet od aluminija da krene...

Vozio sam se u Polu sa 1.0L 3-cilindričnim motorom sa 60 konja. Kad smo bili dvojica još je nekako i išao, ali kad je bilo 4-oro ljudi u autu, ništa nije mogao.
Em je bio užasno glasan, em je pretjecanje buseva i penjanje uzbrdo bila nedostižna želja. Ispravak: išao je uzbrdo ali se dernjačio i patio.

Ne mogu sa sigurnošću ništa govoriti, ali ako će biti sličan, c4 kao veći i teži od Pola će biti katastrofa.

Silentshoot

Active member
Ja se redovito vozim u novom focusu ecoboost, 1.0 101ks, povuče to, i taj start stop sustav radi ok,ali mene zanima vijek i trajanje tog motora i turbine nakon npr 7 god.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
povuče to, i taj start stop sustav radi ok,ali mene zanima vijek i trajanje tog motora i turbine nakon npr 7 god.
100.000 pa nova mašina, vjerojatno. S turbom se očito može kompenzirati manja kubikaža, ali ne i napisati nove zakone fizike. :)

GocC4

Member
Sviđa mi se jako, točno ta svjetla su mu falila, čudi me da i kod dizajniranja c4 2011-te se nisu sjetili stavit te ledice u donji dio kod maglenke, makar po ebayu ima led taman da stane u one uvučene dijelove u produžetku tablice na ćoškove, a pitanje dal će ova svjetla pasat na naš model a,ko je branik ostao isti trebala bi,i ovi hdi motori jesu to u principu isti kao dosadašnji pa se malo tvornički ''čipnulo'' za tih par konja

Cutac

Prèkaroš
Sviđa mi se jako, točno ta svjetla su mu falila, čudi me da i kod dizajniranja c4 2011-te se nisu sjetili stavit te ledice u donji dio kod maglenke, makar po ebayu ima led taman da stane u one uvučene dijelove u produžetku tablice na ćoškove, a pitanje dal će ova svjetla pasat na naš model a,ko je branik ostao isti trebala bi,i ovi hdi motori jesu to u principu isti kao dosadašnji pa se malo tvornički ''čipnulo'' za tih par konja
Ono kod maglenki nisu ledice nego krom.
To i sad ima na exclusive modelima.

Silentshoot

Active member
Ako budu odgovarala svjetla što čisto sumnjam bacam se u nabavku tih novih, a za sada je u planu nabavka tih kromiranih dijelova oko maglenki za mog...

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
stvarno nisam očekivao da će se to ikada desiti, ali evo... Prvi put do sad da su mi ljepši halogeni nego xenon farovi. Kod svih drugih primjera mi je u pravilu obrnuto, uvjek xenon/led farovi bolji...

Da malo potkrijepim

vs.

Na vrh