facelift je samo PR za peglanje mehanike. to je suština "facelifta".Malih poboljšanja ima. Svjetla su dobro dizajnirali, ali ništa više od toga.
100.000 pa nova mašina, vjerojatno. S turbom se očito može kompenzirati manja kubikaža, ali ne i napisati nove zakone fizike.povuče to, i taj start stop sustav radi ok,ali mene zanima vijek i trajanje tog motora i turbine nakon npr 7 god.
1985 je na tržištu bio uno turbo 1.3ie, a i 1.4TD.Ja se redovito vozim u novom focusu ecoboost, 1.0 101ks, povuče to, i taj start stop sustav radi ok,ali mene zanima vijek i trajanje tog motora i turbine nakon npr 7 god.
Ono kod maglenki nisu ledice nego krom.Sviđa mi se jako, točno ta svjetla su mu falila, čudi me da i kod dizajniranja c4 2011-te se nisu sjetili stavit te ledice u donji dio kod maglenke, makar po ebayu ima led taman da stane u one uvučene dijelove u produžetku tablice na ćoškove, a pitanje dal će ova svjetla pasat na naš model a,ko je branik ostao isti trebala bi,i ovi hdi motori jesu to u principu isti kao dosadašnji pa se malo tvornički ''čipnulo'' za tih par konja
Mislim da j eplastika ,imitacija,a ne krom.Ono kod maglenki nisu ledice nego krom.
To i sad ima na exclusive modelima.
kad budu počeli delati 0,5 motore, dva bum si zel. to mi je plafon pri krčmi za spiti.će biti 1.0, 0.8...?