Poznati i slavni sa Citroenom

deda

New member
Nažalost više baš neću imat što nadodat,moje vrijeme polako prolazi,nema veze bilo je uzbudljivo, a novi me auti više ne privlače,valjda to dolazi s godinama,ja sam se naguštao.Nevjerojatno kako od svih tih navedenih francuza,svaki je imao neku svoju osobnost(o drugim markama da ne pričam),a gle ovo sad svejedno mi je koji novi auto vozim ili se vozim u njima,ja uopće ne kužim razliku ,možda je to samo subjektivno s moje strane,ne znam.

brezC4

New member
a pazi ovoga... možda je i na forumu, sudjeluje u raspravama :D

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=QI96jw_jong[/ame]

HAL9000

New member
Mate Mišo se našao u hall of fame u wikipediji

Like the Citroën DS, the SM has made prominent appearances in several films and TV series, and has had many celebrity owners. Emperor and Haile Selassie I of Ethiopia had an SM, while Ugandan dictator Idi Amin had seven of them. The Shah of Iran drove an SM. Actors Lorne Greene and Lee Majors, General Secretary of the Communist Party of the USSR Leonid Brezhnev, composer John Williams, author Graham Greene, and former Mauritian QC and Politician Sir Gaetan Duval (1930–1996), football player Johan Cruijff, drummer Charlie Watts, Cheech Marin, Thomas Chong, television host and comedian Jay Leno, Mike Hailwood and composer John Barry musician Carlos Santana, all owned SMs. Popular Yugoslav and Croatian singer Mišo Kovač had his very own golden SM, (only few were made in that colour).

EEJ BURAZ, OVOLKI JE IMAO MEÐUOSOVINSKI RAZMAK, MAJKE MI ....

Cutac

Prèkaroš
Ovaj SM je prekokrasan :eek:

Ta stara Citroenovska linija, zasebne lampe pod jednim staklom, stražnji kraj i sjedala iz jednog komada :wub:

Vidio sam DS-a nedavno i samo mi se još više svidio.
Ovdje kod mene netko ima CX-a i rijetko se viđa i isto izgleda izuzetno dobro, ali ne kao DS.

A SM, nemam riječi.

Ja bih jednog takvog :(

charllie

Active member
Pred dva meseca ga gledal vGracu pri citroen Stange ,beli s crnom kozom neje bila cena a bilo me bogceka i sram pitati.:(Cuj Cutac roku na srce kam si gledal ipak je ne Sm vprvom planu)

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Ovaj SM je prekokrasan
Mišo je prvi u jugoslaviji vozija Citroëna SM, ali "ne radi sebe nego da bi provocira komuniste" Legenda!

Njegova je bila verzija sa šiberon da more dignit ruke u ekstazi.

Bog na nebu, Mišo na zemlji!

deda

New member
Da poznaš Mišu i da si razgovarao sa njime i to baš o njegovoj žabi i SMu,onda nebi ovakvu glupost napisao.Meni osobno je baš pričao kako se zaljubio u SMa i zašto ga je kupio.Drugo on nije prvi koji je imao SM u bivšoj državi,jer ga je kupio u Zagrebu,da sad ne drobimo dalje od koga,kako, zašto i na koji način.

deda

New member
Pa da je on prvi vozio SMa u Jugi i da ga nije vozio sebi za gušt,nego da provocira komunjare.To mogu tvrdit 100% ,iz negovih usta u moje uši,a iz moje tipkovnice ovdje na forum.Uvjek je volio i voli svoju Dalmaciju,pjesmu i vozio Citroene,sve do nedavno dok je mogao vozit,a i sada ima jednoga,ali više ne vozi on.Samo posebni ljudi su vozili citrače,a pogotovo Žabe i SMove,a u ranoj mladosti A seriju.
Za doba Juge samo su tri SMa uvezena,jednoga je vozio Mišo,jedan je bio u BG i jedan u Našicama.Živa su samo dva od njih,jednog ima dr Vračević u BG,a dugi je nedavno kupljen ,taj iz Našica i restaurira se.Mišo je svojega skršio do totalke.

Na vrh