Z zdiki New member 29. srpnja 2011. #1 zovem se dino iam 20 god vozim xantiu 2.1 tdi 1995 god inače sam iz zagreba ali trenutno studiram u bratislavi
zovem se dino iam 20 god vozim xantiu 2.1 tdi 1995 god inače sam iz zagreba ali trenutno studiram u bratislavi
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 29. srpnja 2011. #2 Dobrodošao! Baš si sad u Bratislavi? Sad si mi probudio uspomene. Još za vrijeme Juge sam tamo dernečio. Lijep grad, lijepe žene. Stavi slike slovakinja da vidim je li se što promijenilo.
Dobrodošao! Baš si sad u Bratislavi? Sad si mi probudio uspomene. Još za vrijeme Juge sam tamo dernečio. Lijep grad, lijepe žene. Stavi slike slovakinja da vidim je li se što promijenilo.
deda New member 29. srpnja 2011. #4 Ljepi grad,pogotovu stari dio i šetalište uz Dunav.Jel dela još hotel Kiev u centru?
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 29. srpnja 2011. #5 Pozdrav Dino i dobrodosel :hello::hello:
Z zdiki New member 2. kolovza 2011. #13 da trenutno tam studiram na amer sveučilištu i ide za sad =P kijev je još tam nisu ga micali =D grad je lijep al noćni život je otprilike zakurac, jedina svjetla točka bratislave je što je pol čuke od beča =D
da trenutno tam studiram na amer sveučilištu i ide za sad =P kijev je još tam nisu ga micali =D grad je lijep al noćni život je otprilike zakurac, jedina svjetla točka bratislave je što je pol čuke od beča =D
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 2. kolovza 2011. #16 deda je rekao: Pa neznam baš,meni je noćni život u Bratislavi bio nezaboravan. Više... I ja se čudim. Možda su nakon 1990. odpartijali svoje - partija se raspala.
deda je rekao: Pa neznam baš,meni je noćni život u Bratislavi bio nezaboravan. Više... I ja se čudim. Možda su nakon 1990. odpartijali svoje - partija se raspala.
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 2. kolovza 2011. #18 Jedan poznanik mi se vatio s Kube prije par mj. Veli da je bilo ultra. Zaključci se nameću sami po sebi. LOL
Jedan poznanik mi se vatio s Kube prije par mj. Veli da je bilo ultra. Zaključci se nameću sami po sebi. LOL
Dalibor Dado Tornado 2. kolovza 2011. #19 partija radi najbolji party alacgore: demokratija nije ispunila očekivanja :hmmm:
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 3. kolovza 2011. #20 Dalibor je rekao: demokratija nije ispunila očekivanja Više... Jest, svaka budala danas u demokraciji pravi playlistu i dance mixeve.
Dalibor je rekao: demokratija nije ispunila očekivanja Više... Jest, svaka budala danas u demokraciji pravi playlistu i dance mixeve.