Sve je rađeno iz početka, sve je na orginal xantijinim rupama za kuku, ni jedna rupa nije naknadno izbušena.Izgleda slićno kao i moja ali se nevidi ono bitno PRIHVAT na vozilu moja se sastooji iz tri djela , dva nosaća i tek tada dio na kojem je kuka zajebancija za izraditi za svakoga a majstori i to računaju . Da sam našao možda bi i sam kupio ali sam odlućio da preko 1000 kn ne idem iz inata ! Ako nije tajna a vjerojatno ima forumaša koje to isto zanima jer cijena je ok kome se obratiti ? može neki podatak na forum ili e mal !rijatelj:
rijatelj:
rijatelj:
Najbolje nazvati i pitati, meni je odma rekao 950 kuna kad sam mu rekao koju kuku hoću i koji je auto. On mi je bio najbliži i najjeftiniji.To je ok i nije mi daleko , ali opet nešto ne štima na slici je euro kuka sa najjednostavnijim prihvatom 900 kn , a koliko sam shvatio i ti si dao 950 ? Možda ipak ima veze u cijeni kompliciranost izrade što bi i bilo normalno,,,,,,,,,,,,,
Nema gotove, nosače radi iz početka. Trajalo je otprilike 3 i pol sata, nije puno, vrijeme dogovoriš, ja sam ga recimo nazvao naveče oko pola 10 i dogovorio za drugi dan da dođem oko 11 jer nevolim se rano ustajat.ma meni ne treba ali kolega se isto raspituje treba kuku za peugeot 206 pa ću mu dati podatak jer je stvarno najeftinije od svih koje sam nazivao , još mi samo reci jedan podatak usput , dali imaju gotove kuke i dolaziš u dogovoreno vrijeme samo na ugradnju ili moraš čekati da je naprave ?
ok tako sam i mislio da radi po vozilu ustvari i većina tako radi mislim da se kod zvonara u zagrebu može doći i da imaju gotove za sva vozila ( vjerojatno uz dogovor ) a ostali rade po uzorkuNema gotove, nosače radi iz početka. Trajalo je otprilike 3 i pol sata, nije puno, vrijeme dogovoriš, ja sam ga recimo nazvao naveče oko pola 10 i dogovorio za drugi dan da dođem oko 11 jer nevolim se rano ustajat.
Radi samo kuke i nije neki muljator koji se bavi tisućama usputnih poslova.