Pozdrav članovima

irenej

New member
Lijepi pozdrav svima. Kličem se Irenej, radim u prodaji u Citroenu na istoku Zagreba. Vidim da na forumu ima i mojih stranaka i kolega iz drugih salona, pa će mi biti drago ako Vam pomoći u izboru automobila. Inače radim u prodaji već 10 godina, a za automobilima sam lud oduvijek (imam kompletnu arhivu Auto kluba od 1989-e, to je mislim nekih 620 brojeva:weeabooface:).
Do čitanja i pisanja i ugodan dan Vam želim:)

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Pozdrav. S obzirom da imaš zanimljivo i neobično ime, "drznuo" sam se progooglati za etimologijom imena.

Irenej je muško ime, gotovo u potpunosti hrvatsko. Značenje imena dolazi od latinskog Irenaeus od grčki Eirenaios - miran. Irenej je nešto rjeđe ime. Danas u Hrvatskoj živi dvadesetak ovakih imenjaka.

Iduće dijete možda tako nazovem. ;) Hvala ti na ideji. :D

irenej

New member
Prodaje se, V6 benzinac. Auto pali, može iz dijelove. Cijena po dogovoru, jer smo vrlo blizu odluke da auto ide u Cios. Ako imate koga da ga spasi javite.

mkrajaci

želim c4 grand picasso
Pozz irenej frende, dobro si me ugostio danas u salonu.

Nadam se da ćemo kroz nekoliko mjeseci odraditi i poslovnu razmjenu, ja tebi lovu ti meni novi c4 grand picasso. :D

rdobrici

New member
Irenej, predpostavljam da radiš u Luki. Bio sam prije neki dan. Ako si ti onaj za desnim stolom, bolje mijenjaj zanimanje. Ako si za lijevim stolom, reci onome za desnim da se malo podsjeti kulturi i kako se kupci dočekuju bez obzira na pitanje koje imaju za postaviti.

Na vrh