Dal se zajebawaš ili oćeš da te opet pitam? 
Kaj ti misliš da VIBRIRA sam ono kaj ti z očima vidiš da se TRESE.?
Kaj ti misliš da VIBRIRA sam ono kaj ti z očima vidiš da se TRESE.?
Deda nisi pratio radi se o čepu i ekspanzionoj posudi a ne o čepu i kileru.Kojih vibracija,pa ne trese se kiler i čep koji su na karoseriji.
Kao prvo prijavio sam gubitak antifriza u servisu što su oni i potvrdili te nadolili. Kao drugo savjet servisa je bio bolje dotegnuti čep. Kao treće nisu mi jasni tipovi koji sada tvrde da se nema šta dizati hauba, pa po pravilu i naputku tvornice ti stoji da si dužan provjeravati vizuelno nivoe tekućina i ulja. Baš me zanima koji to krelac na novim autima ne prati te nivoe, takvima bih odmah ukinuo jamstvo jer je to nebriga za auto.Damaj, uz dužno poštovanje, ali ovo ti je dosta smiješno. Kažeš pročitao na forumu da čep treba "momački stisnuti" pa onda ti momački stisneš, a čep pukne pa se onda pitaš što je s jamstvom na čep?!
Kao što kaže La Marche, nema se što dirati taj čep. Evo ja ga nisam dotaknuo još od vremena kada sam vozio stojadina, a to je bilo jako davno.
Ako misliš da ti auto gubi rashladnu tekućinu odeš na servis.
Kada bi čovjek na svom autu primjenio sve što pročita po forumima brzo bi od auta napravio staru krntiju.
Inače, kao što je čuo Tanaja tako sam čuo i ja od šefa ovlaštenog servisa: s novim C4 nema posla. Naravno da uvijek postoje iznimke ali one samo potvrđuju pravila.![]()
Naajjači su mi ovi tipovi što se baziraju na iskustvima Stojadina, ranih 70-tih i 80-tih godina. Današnji materijali i auti su se toliko promijenili da je to sada nebo i zemlja. Kao primjer navodim kako si nekada mogao kočione pločice tjerati do istrošenosti, a danas ih sa novim diskovima moraš mijenjati jer se rade bez azbesta te se nakon određene kilometraže zamore. I ovi čepovi se danas rade definitivno od lošijih i jeftinijih materijala kao i sve drugo, tako da mi uopće nije jasno kako uspoređivati današnji kvalitet s onim iz ranih 70-tih ili 80-tih godina. Dečki neke je momke (sada didake) pregazilo vrijeme!Evo ja ga nisam dotaknuo još od vremena kada sam vozio stojadina, a to je bilo jako davno.
Poruka Moderatora: |
čitavi podforum C4 II su iskustva, a kako bi ova tema pokrenula raspravu koja bi još više relativizirala temu Općenita iskustva sa C4 II koja već sada broji tisuće postova, dobila je zasebnu temu u koju se može pisati o čepovima, vibracijama i antifrizima, dok tema Općenita iskustva ostaje tema o OPÆENITIM iskustvima sa C4 II kao što su iskustva vožnje, servisa i općenito posjedovanja tog vozila |
Nemoj se uopce zivcirati i osvrtati na pojedine postove.Deda nisi pratio radi se o čepu i ekspanzionoj posudi a ne o čepu i kileru.
Kao prvo prijavio sam gubitak antifriza u servisu što su oni i potvrdili te nadolili. Kao drugo savjet servisa je bio bolje dotegnuti čep. Kao treće nisu mi jasni tipovi koji sada tvrde da se nema šta dizati hauba, pa po pravilu i naputku tvornice ti stoji da si dužan provjeravati vizuelno nivoe tekućina i ulja. Baš me zanima koji to krelac na novim autima ne prati te nivoe, takvima bih odmah ukinuo jamstvo jer je to nebriga za auto.
Naajjači su mi ovi tipovi što se baziraju na iskustvima Stojadina, ranih 70-tih i 80-tih godina. Današnji materijali i auti su se toliko promijenili da je to sada nebo i zemlja. Kao primjer navodim kako si nekada mogao kočione pločice tjerati do istrošenosti, a danas ih sa novim diskovima moraš mijenjati jer se rade bez azbesta te se nakon određene kilometraže zamore. I ovi čepovi se danas rade definitivno od lošijih i jeftinijih materijala kao i sve drugo, tako da mi uopće nije jasno kako uspoređivati današnji kvalitet s onim iz ranih 70-tih ili 80-tih godina. Dečki neke je momke (sada didake) pregazilo vrijeme!
I na kraju još da dam primjedbu moderatorima - kako vozim C4 II i radi se o iskustvu sa C4 II, ne vidim kako to ova tema sa puknutim čepom ne potpada pod iskustva C4 II tako da se mora premještati u drugu temu. Pa onda tamo ne pripada ni problem sa letvama volana, nosačem motora itd.
A mi se kao poznamo?!Nemoj se uopce zivcirati i osvrtati na pojedine postove.
Samo je dovoljno pogledati tko ih pise i sve ti je jasnije..
Deda ako netko vozi auto i ne zna gdje treba pogledati nivo ulja, rashladne tekućine, nivo ulja za kočnice taj tada ni ne treba sjedati za volan sve dok ne pročita uputstvo vozila i ne treba od ovih dnevnih provjera nivoa praviti španko selo. Pa šta ti to tvrdiš da bi vozač trebao tjerati auto u servis da mu provjere nivo antifriza ili ulja!!!???A ti ljudi ni neznaju kako se otvara hauba,a kamoli da zna što treba provjeravat i gledat.Pogotovu na današnjim autima,koji ćeš vrag vidjet dali nije u redu kada otvoriš haubu,a i da vidš kak ćeš to i ćime odklonit?
Je, pa neg gde budemo postavljali pitanja?!? :wtf: Na facebuuk? :shock:Meni samo nije još jedno jasno,kak netko može preko foruma uopće pitat zašto nešto i gdje nešto curi,zašto meni nekaj negdje lupa,zašto auto trokira i slićne stvari
Èim je klikova više i adminu se dobro pišeTo i jest draž foruma.
Razglabanje se širi dok moderator dozvoli.
A o kojem ti to čepu - od piva?Toliko ja o čepu.