Najbolje se vozi onaj koji ni o ćem pojma nema,kada treba ide na servis i gotovo.Svi ostali samo kompliciraju sebi samima život.Na današnjim autima se nema kaj uopće otvarati hauba motora,sve ti piše na displeju,ak fali ulja,antifriza,kočione tekućine i svih ostalih medija i koji kukuruz imaš čeprkati i provjeravati,kaj god takneš ako neznaš što i kako, samo ćeš zasrati stvar i napraviti si probleme.Kako se stotina tisuća vozača stalno vozi,a nemaju pojma ni o ćem,osim gdje se toći gorivo i kam se gura kljuć?Kaj te briga kak se ćep šarafi,za koju si ga v.m. uopće išao dirati nakon godinu i pol,i odkud ti ideja da je falilo antifriza,a kak uopće znaš kolko ga treba biti?Stvarno ne kužim neke ljude i onda stalno pričaju kak ne valja ovo,ono i svi su mu krivi,od proizvođača,prodavača,servisa, strica,babe i cucka..Ja na Berlingu nisam u deset godina nikada doljevao antifriz niti dirao čep,a ima 220 000km i ne pada mi na pamet da ga i dalje diram i sve ostalo,a tek službeni auti koji su imali pola miliona km i nikad nismo ni otvarali haubu,a kaj oni na servisu rade bole me ona stvar.