Pomoć pri odabiru automobila

visaluteju

Well-known member
Ako je automatik, onda je EAT 6.Što se tiče lanca nisam siguran da je 2021 sigurno godište
evo baš čitam:
Ojačani i kraći lanac od 8 mm i 42 karike naći ćete na Peugeot, Citroen, DS, Opel, Toyota i Ford vozilima tek od 2023. godine.

visaluteju

Well-known member

Scorpyo

Well-known member
Autić je prekrasan ali onog dizajnera koji je zaključio kako je baš super rješenje da se glavni display preseli u sredinu bi (da upotrijebim besmrtne rijeći gosp. Clarksona) trebalo strijeljati ispred obitelji.

Cutac

Prèkaroš
Autić je prekrasan ali onog dizajnera koji je zaključio kako je baš super rješenje da se glavni display preseli u sredinu bi (da upotrijebim besmrtne rijeći gosp. Clarksona) trebalo strijeljati ispred obitelji.
Tak izgleda na slikama, ali ja to imam u VTS i iako mi je uvijek bilo ružno, lakše je pratiti nego kad je ispred vozača.

visaluteju

Well-known member
diegos diegos hvala!
Sto se tiče displeja na sredini, jeste neobicno ali prvi auto mi je bio xsara picasso pa mi je to poprilicno normalno. Npr ljepsi mi je pezo 3008 i iznutra i s vana, ima neki moderniji izgled ali i ovaj ima neku svoju cudno zanimljivu čar. Dok mi je recimo prva generacija c4 picasso poprilicno ruzna iznutra, volan mi je bas nekako gadan.
Mislim da nema mnogo udobnijih i prostranijih auta od ovog u toj klasi.

Momak sto mi prodao auto ubjednuje me da je u njemu lanac 8mm. Pokazuje mi na vrhu motora, odmah ispod poklopca motora sa lijeve strane metalni dio koji ima malo oblu izbočinu da po tome pozna, okacicu sliku. A pokazuje mi na dva pežoa kojem je to ravno i ima otisnut jedan broj -24. Isti motor u pitanju.
To mi nikako ne liči na ono sto smo ovdje kacili kako to prepoznati po onom dugackom broju na poklopcu bregaste...

Bilo kako bilo planiram sto prije odraditi veliki i mali servis i promjeniti taj lanac i izmjeniti ulje u mjenjacu.

1651.jpg

Na vrh