Podešavanje rada u praznom hodu

igorricar

Member
Cistio sam klapnu pre nekoliko meseci, ali ne kontakt sprejem, kupio sam specijalni sprej za klapne. Ali nisam je skidao vec na licu mesta. Ocisti cu je opet. Ocisticu i map senzor, mada i njega sam isto ocistio pre nekoliko meseca. Mislis da su stradali ispusni ventili? Vakum sustav da proverim vakum crevo? Ima neka posebna tehnika, jel mogu sam proveriti kompresiju i vakum ili ipak je to posao za mehamicare?

Cutac

Prèkaroš
Za kompresiju trebaš tester (nepovratni ventil koji ide u svjećicu i manometar), a za vakuum dimer, stroj za pravljenje dima koji će napuniti vakuum sustav dimom i izaći na mjestu gdje (ako) pušta.

igorricar

Member
Za kompresiju trebaš tester (nepovratni ventil koji ide u svjećicu i manometar), a za vakuum dimer, stroj za pravljenje dima koji će napuniti vakuum sustav dimom i izaći na mjestu gdje (ako) pušta.
Znaci ipak moram da idem kod nekog majstora
Pronasao sam na temu set za proveru kompresije, mozda i porucim

igorricar

Member
Ok, temu otpada. Nista, potrazicu neko da mi to odradi....A ono oko ispitivanja vakum sustava, to je isto neka aparatura sto moze da se kupi u nekoj prodavnici auto delova ili i od toga da se otkazem

Na vrh