Ja dovezao auto do 1/3 goriva, nalio Liqui Moly Ventil Sauber aditiv i vozio ga takvog od Zg do Os, vozio ga takvog sve dok displej nije pokazao da mi je ostalo goriva za do 20ak km. Nakon tog standardno nalio 95 premium i evo auto više ništa ne trza. Doduše, izvadio sam solenoide i očistio.Imaš dvije pumpice, da.
Moguće da je krepala, a možda nemaš dovoljno tekućine za pranje.
Probaj izvući perače malo van, ali nježno jer su stari, da vidiš jel ih uopće imaš. Možda imaš samo poklopce, bez ičega ispod.
Trebalo bi prati kad su upaljena kratka svjetla na prvom povlačenju, a onda nakon nekog vremena, ja mislim.
Ali čudno mi je da 207 uopće ima perače u HR, to bih očekivao za nordijske zemlje ili Austriju, Švicarsku.
Nope. Ceratec će završiti u katalizatoru jer ti troši puno ulja, a ovo za dizne nije neka sreća.
To ti je ko kad si napaljen, pa učinkovitost drkanja naspram ****nja. Jebeš i bude ti lakše i budeš na miru, a drkaš i za sat vremena opet isto.
Tak i ovo za dizne.
Neće lancu ništa biti, biti će klizačima. Ali i tako će potencijalno rondati samo dok tlak ulja ne naraste.a produljit ću si vijek trajanja lanca i njegovog rastezanja
Hm, znači ****inaDa, moraš blokirati bregaste i radilicu, inače će ti ispasti iz faze.
Neće lancu ništa biti, biti će klizačima. Ali i tako će potencijalno rondati samo dok tlak ulja ne naraste.
Nova revizija španera ti ima rupu na sredini glave, tako da možeš provjeriti jel već mijenjan.
Pogledajte privitak 12135
Jasno. To sam i htio zamijeniti, ali majstori su odbijali jer kao taj se ne mijenja. Porkolabić kaže da ne želi taj motor u svojoj radioni.Mislim da su veći problem klizači koji su od plastike i koji nakon godina starosti i xy ciklusa grijanja i hlađenja pucaju. Zato ako se nešta radi najbolje promjenit cijeli razvod
Kak ne, moraš ih svejedno izvaditi da zamijeniš lanac.ali majstori su odbijali jer kao taj se ne mijenja
Hahaha, nitko ne želi.Porkolabić kaže da ne želi taj motor u svojoj radioni.